22 Νοεμβρίου 2009

ΑΤΥΧΟΙ-ΑΣΤΟΧΟΙ-ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΟΚ να δεχτώ πως η ομάδα δεν έπαιξε μπάλα για 63 λεπτά περίπου. Ήμασταν άθλιοι και έπρεπε να φάμε ένα γκολ (με υποψία επιθετικού φάουλ στον Τζόρβα) για να ξυπνήσουμε. Αλλά μετά ξυπνήσαμε για τα καλά....

Ένα κάρο ευκαιρίες χαμένες και βασικά το κοράκι που εκτέλεσε άψογα το έργο του ενόψει του επόμενου ματς στο τηγάνι και δεν έδωσε τον ΟΡΙΣΜΟ του πέναλτι σε ανατροπή του Βύντρα στην περιοχή του Α. Τρίπολης. Δηλαδή αν δεν ήταν αυτό πέναλτι τότε ποιό ήταν γαμώ το κερατό μου; Φυσικά επαναλαμβάνω αυτό δεν ακυρώνει την αθλιότητα της ομάδας για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Αλλά μετά το 0-1 παίξαμε εντυπωσιακά χάσαμε 2 απίστευτες ευκαιρίες και φυσικά δεν δόθηκε το πεντακάθαρο πέναλτι και έτσι προστατεύτηκε ο ολυμπιακός μη τυχόν πάμε τη διαφορά στους +4 και θυμώσει ο θείος.

Αλλά θείε μην ανησυχείς. Την άλλη Κυριακή έχουμε γιορτή στο μπουρδελάκι σας μέσα και εκεί ό,τι μα ό,τι και αν κάνετε απλά.....ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ! Τέλος τα ψέμματα...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

A! Και πρόεδρε κύριε Πατέρα επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας ως πρόεδρος της ΠΑΕ και προστατεύστε την ομάδα όχι με λόγια αλλά με έργα. Καλές οι δηλώσει περί οφθαλμίατρων αλλά ξέρετε χεστήκανε οι διαιτητές και ο Κόκκαλης με τα λόγια. Πράξεις θέλουμε. Να ξεριζωθεί επιτέλους αυτή η σαπίλα. Και να μην βγαίνει ο κάθε Μώραλης σήμερα στα κανάλια και να σε ειρωνεύεται και να μας το παίζει και ο γαύρος αδικημένος δημιουργώντας κλίμα. Είμαι βέβαιος πως θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά οι γαύροι και η προπαγάνδα τους να πολώσουν το κλίμα και να κάνουν μια νέα Ριζούπολη γιατί όπως τότε έτσι και φέτος ξέρουν οτι με 50-50 απλά δεν γλυτώνουν. Οπότε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!