26 Νοεμβρίου 2009

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ

Την Κυριακή αδέρφια ο τροχός γυρνάει. Το παιχνίδι αλλάζει χέρια. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια που καταδυνάστευσε το ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο), ο κόκκινος θίασος του λιμανιού, η κατάρα των ελληνικών γηπέδων επιτέλους θα βρεθεί οριστικά από κάτω. Τέλος τα ψέμματα. Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε. Την Κυριακή το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα. Σταματά η κυριαρχία του ψευτοπρωταθλητή και διορισμένου και αρχίζει να ανατέλλει η πράσινη αυτοκρατορία. Αλλά να σας πώ την αλήθεια και πράσινη αυτοκρατορία να μην ανατείλει, που κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, σίγουρα προέχει να πέσει η κόκκινη χούντα. ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ!

Ίσως με πείτε υπερβολικό. Ίσως και να είμαι. Αλλά τόσα χρόνια έχω σιχαθεί με το αυτό το κόκκινο βδέλυγμα και δεν αντέχω άλλο! Πραγματικά πιστεύω πως με την νίκη μας την Κυριακή μέσα στο μπουρδέλο τους, οι γαύροι ουσιαστικά θα τεθούν εκτός τίτλου όχι μόνο για φέτος αλλά για πολλά χρόνια ακόμα κατ' επέκταση της φετινής απώλειας δηλαδή. Θα μου πείτε νωρίς είναι ακόμα αλλά επειδή στην Ελλάδα είμαστε, πραγματικά ποιός δίνει πιθανότητες να χάσουμε τον τίτλο αν την Κυριακή ισοπεδώσουμε τον γαύρο; Και δεν είναι αυτοσκοπός ο τίτλος φίλοι μου. Κάθε άλλο. Ο Παναθηναικός για μένα και φαντάζομαι για πολλούς από δω μέσα είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Ο Παναθηναικός αντιπροσωπεύει κάτι άλλο, κάτι ακριβώς μα ακριβώς αντίθετο από την κόκκινη και ασπρόμαυρη (μπαοκ) ξεφτίλα, ψευτομαγκιά και υποκρισία. Φέτος ο γαύρος δεν πρέπει να αναστηθεί πάλι. Και δεν θα αναστηθεί. Έφτασε η ώρα που ο τροχός θα γυρίσει για τα καλά και που οι 'μαγκιές' του Κόκκαλη δεν θα περνάνε πλέον. Έφτασε η ώρα της αλλαγής. Η ώρα που τελειώνει η σαπίλα και ξεκινά μια νέα καλύτερη εποχή για τον ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Κοιτάξτε το ελληνικό μπάσκετ. Ποιόν χαλάει που υπάρχει ένας Παναθηναικός αυτοκράτορας που έχει κατακτήσει τόσα πρωταθλήματα Ευρώπης και που έχει μια υπερομάδα που την θαυμάζουν εχθροί και φίλοι;

Ο Παναθηναικός έχει την Κυριακή την τεράστια ευκαιρία ουσιαστικά να κατακτήσει τον τίτλο και να δημιούργησει τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που περιέγραψα παραπάνω. Φυσικά αυτό προϋποθέτει πως και οι παίχτες και το τεχνικό team πρέπει να είναι υποψιασμένοι για την καφρίλα που θα δεχτούν την Κυριακή και πως πρέπει να παίξουμε στο 110% μας αφού απέναντι μας θα έχουμε 11 παίχτες και 3 διαιτητές. Επίσης νίκη την Κυριακή σημαίνει πως αυτόματα η ψυχολογία μας εκτινάσσεται στα ύψη και πως περνάμε αέρα από τους υπόλοιπους αγώνες. Τώρα θα μου πείτε στον Παναθηναικό τα έχουμε δει όλα τα τελευταία χρόνια αλλά ειλικρινά δεν νομίζω πως με νίκη την Κυριακή υπάρχει περίπτωση να μην κατακτήσουμε το πρωτάθλημα φέτος.

Εμπρός λοιπόν. Την Κυριακή ο Παναθηναικός έχει γιορτή! Μέσα στο τηγάνι του Πειραιά με τους χιλιάδες γαυρουπάλληλους είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία της δεκαετίας. Μην την σπαταλήσετε και αυτήν.


ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΜΑΣ!