18 Ιανουαρίου 2012

ΨΥΧΗ

Ετσι ρε, χωρίς λεφτά,χωρίς διοίκηση, ενάντια σε παράγκες σε μαρινάκηδες σε παραρτήματα σε διαιτητές αυτοί η μέτρια ομάδα που λέγεται ΠΑΟ με έναν μάγο στον πάγκο παραδίδει μαθήματα ψυχής. Η ομάδα σκασμένη, κουρασμένη με απουσίες και κυρίως απροστάτευτη στο παρακράτος του Μαρινάκη  καταφέρνει να παίρνει τα πονταλάκια και έστω και έτσι που αν γινόταν άλλες εποχές θα κράζαμε αλλά σήμερα και εγώ εδώ Αγγλία χτυπιόμουνα στο γκολ του Κατσουράνη.

Μέτρια ομάδα αλλά με αρχίδια! Είναι η ψυχή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ κάτι που μόνο εμείς ξέρουμε και καταλαβαίνουμε, κάτι άγνωστο για τους γαυρομπαοκτζήδες-χιμπαντζήδες. Κάτι που μας εξυψώνει και μας διαφοροποιεί και μας έχει οπαδούς αυτού του συλλόγου. Κάτι που μόνο εμείς ξέρουμε.

Συνεχίζουμε. Ενάντια σε όλους και σε όλα. Μπράβο στο Σπύρο για το κείμενο (μας έλειψες). Συμφωνώ σε όλα εννοείται. Η σαπίλα της Ελλάδας και του κάθε Μαρινάκη που νομίζει οτι το νταηλίκι και η κουτοπονηριά είναι οι απώτερες αξίζει δεν μας ταιριάζει. Ποτέ δεν μας ταίριαζε. Για το λόγο αυτό είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Γιατί είμαστε ομάδα Ευρωπαϊκή και όχι Ελληνική. Γιατί είμαστε κακοί, παίζουμε με 11 παίχτες στημένους στο τέρμα και φτύνουμε αίμα να κερδίσουμε. Και η Δόξα έπαιξε στα ίσα τον γαύρο το παραδέχομαι. Αλλά απέναντι σε άλλα παραρτήματα του πρωταθλήματος, όπως σωστά είπε και ο αχυράνθρωπος εμείς παίζουμε ΑΓΩΝΕΣ και όχι φιλικά.

ΠΑΜΕ ΡΕ! Κάντε τους όλους να παραμιλάνε. Πάρτε αυτό το πρωτάθλημα με 1-0 και σκατά μπάλα σε όλα τα παιχνίδια. Δεν με νοιάζει πλέον.

ΥΓ: Τα αδέρφια του κόκκινου τσίρκου στην Θεσσαλονίκη σήμερα μούγκα για το μούφα πέναλτι με τη αεκ έτσι; Αλλά έχουν να μαθαίνουν από τα αδέρφια τους. Αν και σαν τα μπαόκια στην μιζέρια και την κλάψα δεν έχει...