16 Ιανουαρίου 2012

RESPECT...

Στο παγοδρόμιο των Ιωαννίνων και υπό τους ήχους του κλαρίνου του τεράστιου Πετρολούκα Χαλκιά, στο τελευταίο τσάμικο, ο Κλέιτον μπροστοχορευτής έκανε μια φιγούρα που μας άφησε άφωνους και μας έδωσε τη νίκη...

Πραγματικά δεν έχω λόγια για αυτήν την ομάδα φέτος... αρνείται πεισματικά να πεθάνει. Κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα σε θεούς και δαίμονες. Κόντρα σε ξεφτιλισμένους αμέτοχους μετόχους, σε γελεία υποκείμενα που την ξεφτιλίζουν τάζοντας Ροναλντίνιους, κόντρα σε κελεμπίες και σωτήρες. Κόντρα σε διαιτητές, σε Μαρινάκιδες, Σάββες, Βασσάρες, κόντρα σε παίχτες που πάνε να κόψουν τη μπάλα από τους λιγοστούς παίχτες μας, κόντρα στις κίτρινες κάρτες που τις τρώμε πλέον σαν πασατέμπο, μπας και έτσι καταφέρουν να μας κόψουν τη φόρα.

Πραγματικά δεν έχω λόγια φέτος... μετά τα ματς που είδαμε μπαλάρα που είχαμε να δούμε 10 χρόνια, η ομάδα δεν παίζει καλά. Κουράστηκαν οι παίχτες, δεν έχει καθόλου βάθος το ρόστερ, πολλοί εκ της ενδεκάδας δεν είναι για Παναθηναϊκό, αλλά και πάλι παλεύουν μέχρι τέλους με ένα πνεύμα μαχητή, σα να λένε "όχι ρε πούστηδες, εμείς δε θα πθάνουμε, θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους, όπως μπορούμε".

Δεν ξέρω αν θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα φέτος (ο αποκλεισμός από το κύπελο με αφήνει παγερά αδιάφορο προσωπικά, όπως και μια κατάκτηση, το θεσμό του κυπέλου πάντα τον θεωρούσα παπαριά). Ακόμη θεωρώ το γαύρο φαβορί, και λόγω του ότι έχει μεγαλύτερο και πιο ποιότικό ρόστερ σε πολλές θέσεις και λόγω εξωγεννών παραγόντων. Αλλά ρε μάγκες δε σας αρέσει το σκατό που τους έχει πάει στο βρακί και μυρίζει? δε σας αρέσει που το συνοθήλευμα του καλοκαιριού που όλοι θεωρούσαν (και εγώ μαζί) τελειωμένο από τότε, έχει γίνει ομάδα υπο τις οδηγίες του "παππού" Ζεσουάλδο και προσπαθεί? Αυτή η προσπάθεια, που δεν την έβλεπα τα προηγούμενα χρόνια, με γεμίζει χαρά, όποιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η αναγκαστική χρησιμοποίηση του Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας έχει κάνει απίστευτα αισθητή την απουσία του από τα χαφ. Για αυτό το λόγο στα 2 τελευταία παιχνίδια δε μπορούμε να κρατήσουμε μπάλα και δεν περνάνε μπροστά καλές μπαλιές. Αυτά να τα βλέπουν όσοι λένε περιπατητή τον καλύτερο (για εμένα προσωπικά) έλληνα ποδοσφαιριστή. Μπορεί να μην τρέχει όπως ο Σιμάο, αλλά το μυαλλό που έχει μέσα στο γήπεδο θέλει άλλους 50 για να τον φτάσουν.

Καλοσορίζω πίσω τον παλιό καλό Λουκά Βύντρα... Λουκά μας έλειψες για κάνα δύο χρόνια, είχες χάσει τον εαυτό σου.

Ο Τοτσέ ήταν επιλογή του Φερέιρα? απο + κλείεται...

Ο Σπάθας πήρε γραμμή από κάπου για να ξεκινήσει τον αγώνα πάση θυσία? ακόμη και με τη θυσία των παικτών του ΠΑΟ? θα βόλευε κάποιους αυτό? Τις κάρτες στον Κλέιτον, στον Λέτο και στον Σπυρόπουλο πως τις είδατε? Είναι στο πνεύμα της εποχής. Συνεχίζεται σε όλα τα παιχνίδια η καρτομανία. Πραγματικά δεν περίμενα ποτέ ότι θα παίζουμε με τον Παναιτωλικό, τον ΠΑΣ, την Κέρκυρα, τον Πανιώνιο κτλ και οι διαιτητές θα παίζουν εναντίον μας. Σιχαίνομαι αυτούς που όταν χάνουν τα ρίχνουν στη διατησία για να κρύψουν την ανυπαρξία τους αλλά ρε μάγκες μετοχοαμέτοχοι, δε σας προσβάλει αυτό? πόσο ακόμη θα μπορεί να παλεύει ο Φερέιρα με τους παίκτες του?