23 Ιανουαρίου 2012

Δέκα εντολές

Απο Leoforos.gr (μην τρελλαινεστε δεν ήξερα οτι ήταν απο το site σας αλλα το είδα σε ενα σχόλιο ενός χρήστη σε ενα forum που δεν έγραφε ούτε πηγή ούτε τίποτα):

- Ο Ολυμπιακός δεν νικιέται ΠΟΤΕ. Αν νικηθεί έχει υπάρξει κάποιο δόλιο σχέδιο, οπότε η ήττα δεν μετράει και έτσι παραμένει αήττητος.

- Ο Ολυμπιακός είναι παντοτινός πρωταθλητής ακόμα και αν βγει 4ος ή 5ος. Η Πολιτεία ΠΡΕΠΕΙ να βρει τρόπο να πάρει το πρωτάθλημα, ειδάλλως το θέμα (για να είναι σίγουρος) θα πάει στο CAS. Αν πάρει το Κύπελλο πρόκειται για μεγάλη επιτυχία και σημαντικό τίτλο, αν το χάσει είναι Κυπελλάκι που ούτε καν έχει ασχοληθεί μαζί του.

- Οι άδικες διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του Ολυμπιακού είναι ΠΑΝΤΑ ανθρώπινα λάθη. Κατά του αποτελούν εγκλήματα κατά της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της UNESCO. Στους εγκληματίες πρέπει να εφαρμόζεται η Σαρία.

- Oταν οι άλλες ομάδες αδικούνται και φωνάζουν είναι κλάψες και «Καΐλες». Οταν φωνάζει ο Ολυμπιακός είναι μαγκιά και τον πνίγει το δίκιο του. Εκ των πραγμάτων ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται.

- Ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά στην Ευρώπη γιατί είναι η πιο άτυχη ομάδα στην ιστορία και επιπλέον υπάρχει σχέδιο της UEFA να τον αδικεί ΜΟΝΙΜΩΣ. Μεγάλες ήττες και αποκλεισμοί οφείλονται σε μια παγκόσμια συνωμοσία κατά του Ολυμπιακού ή οτι επειδή οι αντίπαλες Ελληνικές ομάδες είναι χαμηλού προφίλ και δεν μπορούν να του προσφέρουν υψηλό ανταγωνισμό ώστε να μπορεί να σταθεί αναλόγως και στην Ευρώπη.

- Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις πρέπει να γίνονται από παιδιά που γνωρίζουν το μεγαλείο(!) του Ολυμπιακού και μπορούν να το αποδώσουν ανάλογα. Στις σχολές δημοσιογραφίας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να διδάσκεται η θρυλική μετάδοση του «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: 2-1» που αποτελεί μνημείο. Οσοι δημοσιογράφοι σέβονται απλώς τον Θρύλο και (απίθανο ενδεχόμενο αλλά υπάρχει) αρνούνται να κάνουν το άσπρο μαύρο, είναι εχθροί του και ανύπαρκτοι.

- Εν αρχή είναι ο Κόκκαλης. ΠΡΟΕΔΡΟΣ των προέδρων, δίκαιος, αμόλυντος, πήρε τα πάντα χωρίς καμία παρατυπία. Η δήλωση του πως ο Ολυμπιακός δεν παίρνει αγώνες στα χαρτιά αποτελεί μνημείο ειλικρίνειας. Αξιος συνεχιστής του ο Ευάγγελος Μαρινάκης, μέγας του ήθους διδάσκαλος.

- Ο Ολυμπιακός ΠΟΤΕ δεν διέθετε παραρτήματα. Απλά ορισμένες ομάδες μπροστά στο Θρυλικό μεγαλείο δεν μπορούν να αποδώσουν και χάνουν πριν καν μπουν στο χορτάρι. Αυτές οι ομάδες είναι και οι μόνες που αξίζουν να βρίσκονται κάτω από την Ολυμπιακή ομπρέλα και (γιατί όχι;) να τον ανταγωνίζονται.

- ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθήκες αγώνες θεωρούνται αυτές που είναι ανάλογες του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟ στη Ριζούπολη και για εκτός έδρας του ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια με διαιτητή τον Δημητρόπουλο.

- Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο πιο πύρινος, ο πιο αλύγιστος, 12ος-13ος-14ος και καμία φορά και 15ος παίκτης, τον τρέμει όλος ο πλανήτης και φυσικά έχει το ακαταλόγιστο γιατί όλα τα κάνει για την αγάπη του για τον Θρύλο.

*Οι δέκα Ολυμπιακές εντολές διατίθενται σε πάπυρο, στικάκι και τσιπάκι από όλες τις μπουτίκ.

18 Ιανουαρίου 2012

ΨΥΧΗ

Ετσι ρε, χωρίς λεφτά,χωρίς διοίκηση, ενάντια σε παράγκες σε μαρινάκηδες σε παραρτήματα σε διαιτητές αυτοί η μέτρια ομάδα που λέγεται ΠΑΟ με έναν μάγο στον πάγκο παραδίδει μαθήματα ψυχής. Η ομάδα σκασμένη, κουρασμένη με απουσίες και κυρίως απροστάτευτη στο παρακράτος του Μαρινάκη  καταφέρνει να παίρνει τα πονταλάκια και έστω και έτσι που αν γινόταν άλλες εποχές θα κράζαμε αλλά σήμερα και εγώ εδώ Αγγλία χτυπιόμουνα στο γκολ του Κατσουράνη.

Μέτρια ομάδα αλλά με αρχίδια! Είναι η ψυχή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ κάτι που μόνο εμείς ξέρουμε και καταλαβαίνουμε, κάτι άγνωστο για τους γαυρομπαοκτζήδες-χιμπαντζήδες. Κάτι που μας εξυψώνει και μας διαφοροποιεί και μας έχει οπαδούς αυτού του συλλόγου. Κάτι που μόνο εμείς ξέρουμε.

Συνεχίζουμε. Ενάντια σε όλους και σε όλα. Μπράβο στο Σπύρο για το κείμενο (μας έλειψες). Συμφωνώ σε όλα εννοείται. Η σαπίλα της Ελλάδας και του κάθε Μαρινάκη που νομίζει οτι το νταηλίκι και η κουτοπονηριά είναι οι απώτερες αξίζει δεν μας ταιριάζει. Ποτέ δεν μας ταίριαζε. Για το λόγο αυτό είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Γιατί είμαστε ομάδα Ευρωπαϊκή και όχι Ελληνική. Γιατί είμαστε κακοί, παίζουμε με 11 παίχτες στημένους στο τέρμα και φτύνουμε αίμα να κερδίσουμε. Και η Δόξα έπαιξε στα ίσα τον γαύρο το παραδέχομαι. Αλλά απέναντι σε άλλα παραρτήματα του πρωταθλήματος, όπως σωστά είπε και ο αχυράνθρωπος εμείς παίζουμε ΑΓΩΝΕΣ και όχι φιλικά.

ΠΑΜΕ ΡΕ! Κάντε τους όλους να παραμιλάνε. Πάρτε αυτό το πρωτάθλημα με 1-0 και σκατά μπάλα σε όλα τα παιχνίδια. Δεν με νοιάζει πλέον.

ΥΓ: Τα αδέρφια του κόκκινου τσίρκου στην Θεσσαλονίκη σήμερα μούγκα για το μούφα πέναλτι με τη αεκ έτσι; Αλλά έχουν να μαθαίνουν από τα αδέρφια τους. Αν και σαν τα μπαόκια στην μιζέρια και την κλάψα δεν έχει...

16 Ιανουαρίου 2012

RESPECT...

Στο παγοδρόμιο των Ιωαννίνων και υπό τους ήχους του κλαρίνου του τεράστιου Πετρολούκα Χαλκιά, στο τελευταίο τσάμικο, ο Κλέιτον μπροστοχορευτής έκανε μια φιγούρα που μας άφησε άφωνους και μας έδωσε τη νίκη...

Πραγματικά δεν έχω λόγια για αυτήν την ομάδα φέτος... αρνείται πεισματικά να πεθάνει. Κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα σε θεούς και δαίμονες. Κόντρα σε ξεφτιλισμένους αμέτοχους μετόχους, σε γελεία υποκείμενα που την ξεφτιλίζουν τάζοντας Ροναλντίνιους, κόντρα σε κελεμπίες και σωτήρες. Κόντρα σε διαιτητές, σε Μαρινάκιδες, Σάββες, Βασσάρες, κόντρα σε παίχτες που πάνε να κόψουν τη μπάλα από τους λιγοστούς παίχτες μας, κόντρα στις κίτρινες κάρτες που τις τρώμε πλέον σαν πασατέμπο, μπας και έτσι καταφέρουν να μας κόψουν τη φόρα.

Πραγματικά δεν έχω λόγια φέτος... μετά τα ματς που είδαμε μπαλάρα που είχαμε να δούμε 10 χρόνια, η ομάδα δεν παίζει καλά. Κουράστηκαν οι παίχτες, δεν έχει καθόλου βάθος το ρόστερ, πολλοί εκ της ενδεκάδας δεν είναι για Παναθηναϊκό, αλλά και πάλι παλεύουν μέχρι τέλους με ένα πνεύμα μαχητή, σα να λένε "όχι ρε πούστηδες, εμείς δε θα πθάνουμε, θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους, όπως μπορούμε".

Δεν ξέρω αν θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα φέτος (ο αποκλεισμός από το κύπελο με αφήνει παγερά αδιάφορο προσωπικά, όπως και μια κατάκτηση, το θεσμό του κυπέλου πάντα τον θεωρούσα παπαριά). Ακόμη θεωρώ το γαύρο φαβορί, και λόγω του ότι έχει μεγαλύτερο και πιο ποιότικό ρόστερ σε πολλές θέσεις και λόγω εξωγεννών παραγόντων. Αλλά ρε μάγκες δε σας αρέσει το σκατό που τους έχει πάει στο βρακί και μυρίζει? δε σας αρέσει που το συνοθήλευμα του καλοκαιριού που όλοι θεωρούσαν (και εγώ μαζί) τελειωμένο από τότε, έχει γίνει ομάδα υπο τις οδηγίες του "παππού" Ζεσουάλδο και προσπαθεί? Αυτή η προσπάθεια, που δεν την έβλεπα τα προηγούμενα χρόνια, με γεμίζει χαρά, όποιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η αναγκαστική χρησιμοποίηση του Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας έχει κάνει απίστευτα αισθητή την απουσία του από τα χαφ. Για αυτό το λόγο στα 2 τελευταία παιχνίδια δε μπορούμε να κρατήσουμε μπάλα και δεν περνάνε μπροστά καλές μπαλιές. Αυτά να τα βλέπουν όσοι λένε περιπατητή τον καλύτερο (για εμένα προσωπικά) έλληνα ποδοσφαιριστή. Μπορεί να μην τρέχει όπως ο Σιμάο, αλλά το μυαλλό που έχει μέσα στο γήπεδο θέλει άλλους 50 για να τον φτάσουν.

Καλοσορίζω πίσω τον παλιό καλό Λουκά Βύντρα... Λουκά μας έλειψες για κάνα δύο χρόνια, είχες χάσει τον εαυτό σου.

Ο Τοτσέ ήταν επιλογή του Φερέιρα? απο + κλείεται...

Ο Σπάθας πήρε γραμμή από κάπου για να ξεκινήσει τον αγώνα πάση θυσία? ακόμη και με τη θυσία των παικτών του ΠΑΟ? θα βόλευε κάποιους αυτό? Τις κάρτες στον Κλέιτον, στον Λέτο και στον Σπυρόπουλο πως τις είδατε? Είναι στο πνεύμα της εποχής. Συνεχίζεται σε όλα τα παιχνίδια η καρτομανία. Πραγματικά δεν περίμενα ποτέ ότι θα παίζουμε με τον Παναιτωλικό, τον ΠΑΣ, την Κέρκυρα, τον Πανιώνιο κτλ και οι διαιτητές θα παίζουν εναντίον μας. Σιχαίνομαι αυτούς που όταν χάνουν τα ρίχνουν στη διατησία για να κρύψουν την ανυπαρξία τους αλλά ρε μάγκες μετοχοαμέτοχοι, δε σας προσβάλει αυτό? πόσο ακόμη θα μπορεί να παλεύει ο Φερέιρα με τους παίκτες του?

13 Ιανουαρίου 2012

'Εσκασε...

Πυροτέχνημα ήταν και πάει και ο φετινός Παναθηναικός. Γενάρη μήνα εκτός του 50% των στόχων μας και σιγά μην πάρουμε πρωτάθλημα. Ακόμα και υπερμπάλα να παίζαμε πάλι δεν θα μας αφήνανε. Αλλά κακά τα ψέμματα τελείωσε το παραμυθάκι του 4-5-0, μιας ομάδας με καλό προπονητή 2-3 καλούς παίχτους και πολλούς κακούς, μια ομάδα ΜΟΝΗ χωρίς πρόεδρο, χωρίς διοίκηση, χωρίς λεφτά, χωρίς ψυχή.

Αποκλεισμός από τον...πανιώνιο στο κύπελλο και κατακόρυφη πτώση του πάθου και της αγωνιστικότητας στους τελευταίους αγώνες. Φυσικό ήταν. Πόσο να αντέξουμε; Και μάλιστα με όλους και όλα εναντίον μας; Για μένα όμως το χειρότερο είναι οτι εδώ και 5 μήνες παίχτηκε ένα απίστευτο παραμύθι από τον Τζίγγερ και τον Τσάκα που μας ξεφτύλισε σε όλο το κόσμο και ενώ η κατάσταση είναι χειρότερη από το 2009 όταν έγινε το συλλαλητήριο, τώρα δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Νιρβάνα. Αποβλάκωση απ' όλους. Θα μου πεις έτσι σκατά όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα με την μπάλα θα ασχολούμαστε; Εγώ εδώ ένα blog και δεν έχω κουράγιο να γράψω.

Θα γίνει ανάσταση του Παναθηναικού μας;

4 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ

Μόλις γύρισα από ένα κεμπαπατζίδικο που το έχει εννοείται ένας Τουρκαλάς και ο παπάρας μου λέει: "Panathinaikos 1-1 tonight. I lost bet. I bet Panathinaikos win". Μου 'ρθε να του πώ που πάς ρε Καραμήτρο ή μάλλον ΚαραΑχμέτ; Με τόσες απουσίες, με τόση παράγκα πώς θα νικούσε η Πανάθα σήμερα; Αναμενόμενο και πάλι καλά. Η ομάδα χτυπιέται από παντού: από την γκαντεμιά μέχρι την παράγκα του χοντροΜαρινάκη.

Χωρίς διοίκηση και πολύ αντέξαμε. Ας το χαίρονται οι γαύροι και αυτό το κάλπικο πρωτάθλημα. Γιατί αυτοί θα το πάρουν φέτος. Με τον γνωστό τρόπο. Τον Ελληνικό. Της πουστιάς και της ρουφιανιάς. Ίσως σε 15 χρόνια όταν η Ελλάδα αναγεννηθεί (γιατί θα αναγεννηθεί) και ίσως τότε αναγεννηθεί και το ποδόσφαιρο της ρεμούλας και του κάθε χοντροΜαρινάκη που νομίζει οτι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει.

Ο Παναθηναικός δεν θα πεθάνει. Ο Φερέιρα είναι μάγκας και αντέχει. Θα το παλέψουμε φέτος και αυτό το γουστάρω φέτος στην ομάδα μας. Ενάντια σε όλους και σε όλα. Το παραμυθάκι με τους ψευτοπρίγκηπες τελείωσε. Το ίδιο και ο Τζίγγερ. Τον πήρανε χαμπάρι όλοι πλέον.

ΤΣΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ;