18 Μαρτίου 2006

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ νο2

Αν νικήσει ή πάρει 2 ισοπαλίες η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης στους 2 επόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες που θα δώσει, η Ελλάδα σε 2 χρόνια χάνει 2 θέσεις για το UEFA. Αν και οι Ρουμανία μας περάσει στην κατάταξη σε 4-5 χρόνια ακόμα και ο πρωταθλητής Ελλάδας θα παίζει προκριματικά CL. Γενικά η κατάσταση στο ποδόσφαιρο μας πρόκειται να γίνει ακόμα πίο χάλια.

Και επειδή πιό χάλια δεν υπαρχει ο δρόμος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένας: ΠΛΗΡΗΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ . Δεν υπάρχει κανέναν μέλλον και το πρωτάθλημα μας θα υποβιβαστεί σαν το Κυπριακό ή το Βουλγάρικο ή τέλος πάντων κάποιο αντίστοιχο. Φυσικά κάποιοι θα συνεχίσουν να εθελοτυφλούν όπως τώρα και θα τα βλέπουν όλα ρόδινα και ωραία αφού θα έχουν νικήσει τον αιώνιο αντίπαλο ή θα έχουν πάρει το διπλό στη δύσκολη έδρα του αντιπάλου (με τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τί να περιμένεις ε;).

Φαντάζομαι στα επόμενα 5-10 χρόνια εφόσον μέχρι και οι μικρές ομάδες δεν θα έχουν λόγω ύπαρξης αφού στόχος UEFA δέν θα υπάρχει, η όποια ελάχιστη ανταγωνιστικότητα θα περιοριστεί στο ποιός θα βγεί πρώτος μπάς και παίξει στο CL του χρόνου και άντε στο ποιός δεν θα πέσει κατηγορία. Μεγαλεία δηλαδή! Στην Ευρώπη προκοπή ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να δούμε ποτέ πιά, ούτε καν από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που τόσα και τόσα χρόνια έδινε βαθμούς στην Ελλάδα για να βγαίνει τελικά ο γαύρος και το χανούμι και ο μπάοκ και να μην μπορούνε ούτε ισοπαλία να πέρνουνε εκτός συνόρων.

Το μηδενικό επίπεδο του ποδοσφαίρου μας θα γίνει ακόμα χειρότερο και θα καταποντηστεί στον Καιάδα της Ευρωπαϊκής απαξίωσης. Ο διασυρμός για την πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004 θα είναι ολικός και εξευτελιστικός.

Όσοι ασχολούμαστε ακόμα με το άθλημα αυτό.....καλό μας κουράγιο!