9 Μαρτίου 2006

ΜΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

...Αλλά με τυρί έτσι? Σαλονικιώτικη περιποιημένη. Στη γειτονιά μου έχει 2-3 καλά μπουγατσατσίδικα τα οποία τιμώ με κάθε ευκαιρία, γιαυτό άλλωστε ο σκεμπές έχει ξεφύγει από τα προκαθορισμένα όρια!! Οι Αθηναίοι βέβαια όταν μιλούν για μπουγάτσα εννούν αυτήν με τη κρέμα και μόνο αυτήν και την άλλη με τυρί την λένε τυρόπιτα!!!

Το θέμα είναι πως τελευταία στιγμή δεν μπόρεσαν τα αδέρφια από την Αθήνα να ανέβουν πάνω στην Τούμπα να δοκιμάσουν τη γνήσια Σαλονικιώτικη μπουγάτσα και φυσικά παράλληλα να δουν την ομάδα μας να ταπεινώνει τον μπάοκ στην άδεια δυστυχώς Τούμπα λόγω τιμωρίας. Και είμαι πεπεισμένος πως ο μπάοκ θα χάσει και μάλιστα πανηγυρικά γιατί ούτε ομάδα έχει ούτε ψυχολογία αλλά ούτε και οπαδούς να κάνουν τραμπουκισμούς πίσω από τον τερματοφύλακα μας όπως τόσες άλλες φορές στο παρελθόν.

Ο Παναθηναϊκός έτσι όπως εμφανίστηκε με το αεκάκι, μπορεί να ταπεινώσει τον μπάοκ. Πρέπει να νικήσουμε τον χάλια μπάοκ που πραγματικά δεν έχει ομάδα φέτος. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα και αν θέλουμε να βγούμε έστω και δεύτεροι.