14 Μαρτίου 2006

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ο προπονητής των αποτυχιών, ο άνθρωπος καρνάβαλος που έφτασαν να το κοροϊδεύουν μέχρι και σε όλη την Ευρώπη για το ξέσπασμα του μετά το 2-2 με τον Ηρακλή (CAZZO-CAZZO), o προπονητής που ευθύνεται για το -12, για τον αποκλείσμό από....τον Εργοτέλη, για τις ευρωπαϊκές σφαλιάρες και διασυρμούς, ο προπονητής που όλο λόγια και από ουσία τίποτα, που χάναμε 5-1 και αυτός έβλεπε βελτίωση στην ομάδα, που λέει πως αξιοποιεί το νέο αίμα και ο Μάντζιος παίζει μια φορά στα 10 παιχνίδια και ο Λεοντίου σαν αλλαγή συνεχώς, ο προπονητής που δεν έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα να δέσει την ομάδα, που επί 1.5 χρόνο μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί και εν τέλει ο προπονητής που αγαπάνε οι αντίπαλες ομάδες....ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΚΑΤΑ 99% ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!

Αν είναι δυνατόν ρε γαμώτο Τζίγγερ. Ξύπνα και δες πως αυτό το καρναβάλι που μας κουβάλησες από πέρσι, μόνο κακό μπορεί να κάνει. Ο προπονητής αυτός δεν είναι για εμάς, ίσως για την Βερόνα, ίσως για την Κάλιαρι, ίσως για τον Ατρόμητο δεν ξέρω, αλλά για εμάς, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ, δεν είναι. Δηλαδή πρέπει του χρόνου να φάμε 9 γκόλ στην Ευρώπη ή να αποκλειστούμε από τον ΠΑΟΝΕ για να καταλάβεις ρε Τζίγγερ πως ο Μαλεζάνι είναι άχρηστος. Πρέπει να χαρίσουμε ακόμα έναν τίτλο στους ανύπαρκτους του Πειραιά; Πώς είναι δυνατόν να στηρίζεται αυτό το καρναβάλι το Ιταλικό ακόμα στον Παναθηναϊκό; Όλη η Ελλάδα βλέπει αυτό που δεν μπορείς εσύ να δείς ρε Τζίγγερ!!! Όλη η Ελλάδα γελάει μαζί με το Παναθηναϊκό ρε Τζίγγερ! Δεν το αντέχει ο λαός του Παναθηναϊκού αυτό ρε Τζίγγερ!!

Πραγματικά πιστεύω πως ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτα. Τα χειρότερα ακόμα δεν έχουν έρθει ακόμα και αν καταφέρουμε (τι κατόρθωμα ε;) να πάρουμε την δεύτερη θέση. Του χρόνου με τον Μαλεζάνι στο τιμόνι και τα ίδια επιχειρηματικά λάθη του Τζίγγερ (πχ μεταγραφές τύπου Κονσεϊσάο) όχι δεύτεροι αλλά ούτε πέμπτοι δεν βγαίνουμε.


Όσο στήριζα και πίστευα στον Ιταλό στην αρχή της χρονίας τόσο με έχει απογοητεύσει και τόσο πιστεύω πως η παραμονή του μόνο κακό κάνει στον σύλλογο. Η ανανέωση του συμβολαίου του θα είναι τραγικό λάθος του Τζίγγερ αλλά φυσικά εμείς είμαστε που στεναχωριόμαστε (για πόσο ακόμα) για το χάλι μας κάθε χρόνο ενώ ο τεχνοκράτης ραλλίστας δεν δίνει δεκάρα. Και αυτό έχει αποδειχτεί στο παρελθόν.

Περαστικά μας αδέρφια...