24 Μαρτίου 2006

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΦΟΒΕΡΟ...

...τραγουδάνε οι οπαδοί του ένδοξου (ποντιακού γαρ) σωματείου και ίσως αποδειχτεί οτι έχουν δίκιο την Κυριακή αυτή. Ίσως ποτίσουν με δηλητήριο τα όνειρα μας για την δεύτερη (ουαου) θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Η Καλαμαριά, που έχει αποδειχτεί άλλο ένα παράρτημα του ολυμπιακού, είναι ανεβασμένη, δεν έχει τίποτα να χάσει απέναντι σε μας που έχουμε να χάσουμε τα πάντα. Το άγχος θα το έχουν οι δικοί μας παίχτες που φυσικά όμως ΕΑΝ παίξουν σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν έχουν απολύτως τίποτα να φοβηθούν. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουμε υποτυπωδώς καλά και να χάσουμε, γιατί όσο καλή και να είναι η Καλαμαριά, δεν παύει να είναι μια μικρή ομάδα (που φυσικά είναι 10 φορές καλύτερη από κάτι καλλιθέες και κάτι ακράτητους και γιαυτό της αξίζει να παίζει στην Α Εθνική) και ο ΠΑΟ έχει υποχρέωση τέτοια παιχνίδια να τα καθαρίζει σχετικά εύκολα.

Μόνο νίκη λοιπόν και είναι σίγουρο πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο με παναθηναϊκούς που έστω και ανάμεσα στους 50-100 φανατικούς της Καλαμαριάς θα στηρίζουν με τη σκέψη τους την ομάδα μας.