27 Μαρτίου 2006

ΜΑΤΣΑΡΑ!!

Ένα το Χαραυγιακός-Αστέρας Τρίπολης και ένα το χτεσινό. Τέτοιο θέαμα λίγες φορές έχω σταθεί τυχερός να παρακολουθήσω από κοντά. Το χάλι το μαύρο ρε γαμώτο. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι αυτό το τουρλουμπούκι με τα πράσινα είναι ο Παναθηναϊκός. Φυσικά δεν περίμενα το χτεσινό ματς να το καταλάβω αυτό αλλά αυτό το πράμα που είδα χτες με τα ματάκια μου μόνο ποδόσφαιρο δεν ήταν. Ή ήταν αλλά επιπέδου Δ΄Εθνικής.

Σύστηματα δεν υπήρχαν, άμυνες μπετόν και οι δύο, επιθετικά σκατά, φαντασία μηδέν και μέσα σε όλα και ένας πανάθλιος διαιτητής που δεν έδωσε ένα καταφανέστατο πέναλτι στον Παπαδόπουλο και μετά για να επανορθώσει(τραγικό έτσι;) έδωσε πέναλτι ένα τζαρτζάρισμα στον μονίμως παραπονούμενο Γκούμα. Αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα αλλά τελικά αυτός ο Παναθηναϊκός έτσι όπως παίζει δεν του αξίζει όχι η δεύτερη αλλά ούτε η 7η θέση. Πραγματικά με εξαίρεση τον Παπ και τον Έκι, χτές ήμαστε απαράδεκτοι!!!

Ο Μαλεζάνι φυσικά ήταν ικανοποιημένος αλλά αυτός βρίσκεται γενικά σε άλλον χωροχρόνο. Το άτομο έχει χάσει τη μπάλλα προ πολλού. Άντε και εις ανώτερα παίδες. Ελπίζω ο Γκέκας να μάθει να κάνει επιτέλους ένα κοντρόλ, ο Βύντρα επιτέλους μια σωστή κατεβασιά, ο Μόρις να σταματήσει τις αμπαλοσύνες και ο Γκούμας τις γκρίνιες. Ελπίζω μια μέρα να δω τον Παναθηναϊκό του παρελθόντος που κάτι τέτοιες ομάδες όπως χτές τις κέρδιζε άνετα. Και δεν τον έπαιζαν άνετα.

Περαστικά μας και εις ανώτερα...