20 Νοεμβρίου 2006

ΟΧΙ ΚΑΙ 0-4 ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

Αίσχος, ντροπή, όνειδος! Τί θα γράψουν τώρα οι 'δημοσιογράφοι' ρε; Δεν σκέφτεστε καθόλου εκεί στον Παναθηναικό; Ήταν έτοιμοι να γράψουν στην καλύτερη περίπτωση για νίκη με το κλασσικό μας σκορ 1-0 ενώ πολλοί παρακαλούσαν για ισοπαλία ή ήττα από τον Ατρόμητο και σεις ρε ξεδιάντροποι πήγατε και ρίξατε τεσσάρα στο ρελαντί; Ντροπή σας. Τώρα δηλαδή που δεν μπορούν οι φυλλάδες να γράψουν για το 1-0 που νικάμε συνέχεια και για την αστοχία του Σάλπι, αυτό δεν σας νοιάζει καθόλου κύριε Μουνιόθ και κύριε Τζιόλη; ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΤΖΙΟΛΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ! Το έλεγα και στο ματς με τον γαύρο αλλά πραγματικά χτες οι γκολάρες και η συνολική εμφάνιση με κάνουν να παραμιλώ για το παλλικάρι αυτό που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και σε κάθε του παιχνίδι μας κάνει να βλαστιμάμε για τις χαμένες ευκαιρίες τόσων παιχνιδιών που αντί για τον Τζιόλη ξεκινούσε βασικός το ταγάρι ο Μπίσκαν. Μπράβο του και συγχαρητήρια για τα υπέροχα γκολ που πέτυχε. Συνολικά η ομάδα παίζοντας μπάλα για ένα μόνο ημίχρονο και χωρίς να απειληθεί καθόλου από τον Ατρόμητο, που είναι από τις πιό επικίνδυνες μικρομεσαίες ομάδες της SkatoLeague, έριξε μια ξεγυρισμένη τεσσάρα κλείνοντας στόματα, κρατώντας το 0 στην άμυνα και φανερώνοντας πως η ομάδα έχει μέλλον αν συνεχιστεί το σωστό έργο του Μουνιόθ και δεν επέλθει χαλάρωση. Γιατί αν στο ρελαντί ρίχνουμε τέσσερα εκτός έδρας, τότε σίγουρα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Στο χέρι μας είναι σίγουρα. Απλώς τώρα είναι που θέλει παραπάνω δουλειά και αυτοσυγκέντρωση.

Ο Μουνιόθ έχει αναγεννήσει την ομάδα και πλέον βλέπουμε άλλο Παναθηναικό. Όχι οτι παίζουμε υπερποδόσφαιριο αλλά σίγουρα παίζουμε κάτι σε σχέση με το παρελθόν που ταλαιπωρούσαμε το τόπι. Χτες πολύ καλά τα πήγαν οι Βύντρα (ναι αυτός), Τζιόλης, Παπαδόπουλος και Μπόβιο. Ο Σάλπι καλός αλλά με άπειρα offside, μερικά από τα οποία λανθασμένα δώθηκαν από τα κοράκια.

ΥΓ: Ως πότε ρε κοράκια θα σφάζετε υπερ του γαύρου; Ως πότε θα βολοδέρνουν διαιτητές τύπου Ζωγράφου που το Σάββατο έσφαξε τον Άρη, ασχέτως αν ο γαύρος έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο; Τελικά είναι ακόμα κράτος εν κράτει ο Σωκράτης έτσι; Έκεί στην ΠΑΕ τί κάνετε για να προασπίσετε την ισονομία στον θεσμό που ΕΣΕΙΣ συνδημιουργήσατε; Για τον παοκ που ευνοήθηκε θα πείτε τίποτα κύριοι 'δημοσιογράφοι΄ της Θεσσαλονίκης ή δεν σας συμφέρει να μιλάτε για τα δικά σας όταν σας ευνοούν τα σφυρίγματα; Κατα τα άλλα είπαμε αντικειμενικότητα και 'Αθλητική Κυριακή' με τον Αμανατίδη να προκαλούν με την απροκάληπτη αβάντα και υπέρμετρη προβολή στον γαύρο.