13 Νοεμβρίου 2006

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

Σημαντικότατη αν και δεν συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση, η νίκη μας και οι τρεις βαθμοί επί του Εργοτέλη χτες. Φυσικά δεν μπορώ να πως οτι έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας αλλά έτσι όπως είμαστε φέτος και που ακόμα ψάχνουμε την σωστή αγωνιστική μας ταυτότητα, και το 1-0 καλό είναι. 3 βαθμοί και προχωράμε!

Η εμφάνιση μας δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή χωρίς αυτό να σημαίνει οτι και ο Εργοτέλης έπαιξε μπάλλα. Μονότερμα ήταν το ματς αλλά δεν κάναμε ευκαιρίες. Γκολάρα του Μπόβιο και μπράβο του και κυρίως μπράβο στον Μουνιόθ για τις αλλαγές του οι οποίες άλλαξαν την μορφή παιχνιδιού μας στο δεύτερο ημίχρονο και ουσιαστικά έγυραν την πλάστιγγα υπέρ μας. Καλύτεροι παίχτες μας οι Βίκτορ, Μπόβιο (πάρα πολύ καλός ανασταλτικά), Ρομέρο, Μόρρις και Νίλσον (τουλάχιστον 10 φορές καλύτερος του Βύντρα). Τελικά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί και προχωράμε για την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον δύσκολο Ατρόμητο.

Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο τον Εργοτέλη και την οργάνωση της ΠΑΕ του που φέρεται υποδειγματικά. Φοβερή ατμόσφαιρα, ωραία μυνήματα, όμορφα συναισθήματα στο γήπεδο του Παγκρήτιου χτες και με διαφορά από τις πιο συμπαθητικές ομάδες του πρωταθλήματος για μένα.