23 Νοεμβρίου 2006

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ RED CIRCUS

Το κόκκινο τσίρκο στην πόλη της Βαλένθια. Για 2 μόνο παραστάσεις! Μην χάσετε τον γερο-Ρίμπο, τη φαλάκρα που γυαλίζει του Τζόλε και τους Κωστούλα-Πάντο με τις ζογκλερικές τους επεμβάσεις. Παρόν και ο Αντωνάκης-Κλούνεϊ που πήγε στον γαύρο για μεγαλεία και έμεινε με την DORAL στο χέρι! Το νέο ρεκόρ χαιρετήθηκε με ενθουσιασμό από τα διεθνή ΜΜΕ αλλά στην Ελλάδα επικρατεί προβληματισμός και αμηχανία στα διάφορα φερέφωνα που τώρα πρέπει να σκαρφιστούνε ένα σωρό δικαιολογίες για το πως είναι δυνατόν στην Ελλάδα να είναι πρώτοι και εκτός μονίμως τελευταίοι.

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του γαύρου που πάλι τα κατάφερε και μας προσέφερε άφθονες στιγμές παραδοσιακής διασκέδασης και δεν χάλασε την γιορτή στην πόλη της Βαλένθια. Οι παίχτες της Βαλένθια φανερά με το μυαλό στο επερχόμενο ντέρμπι με την Βασίλισσα Ρεάλ Μαδρίτης, κράτησαν δυνάμεις και δεν ίδρωσαν και πολύ για να καταφέρουν τη νίκη απέναντι στους φιναλίστ του εφετινού τελικού του Τσάμπιονς Λήγκ στην Αθήνα. Τί; Δεν το ξέρετε; Α ναι έτσι δήλωνε ο Σώκρατες και άπαντες οι γαύροι φέτος το καλοκαίρι. Πως φέτος είναι η χρονιά που θα γίνει η υπέρβαση και πως θα το σηκώσουνε στο ΟΑΚΑ. Βέβαια τώρα άλλαξε το τροπάριο και λένε πως και το κύπελλο UEFA καλό είναι. Η έπαρση των αποτυχημένων που προκαλεί γέλιο αλλά και λύπη.

Για λύπηση είναι ο γαύρος αλλά καλά να πάθει αφού τόσα χρόνια με τις παράγκες στη Ψαροκώσταινα που έπερναν τα πρωταθλήματα νόμισαν πως είναι καμιά ομάδα και αφού κατάστρεψαν το ποδόσφαιρο, τώρα καταστρέφονται και οι ίδιοι και γίνονται ρεζίλι των σκυλιών στην Ευρώπη. Μια ζωή στα κλαρίνα, μια ζωή η μόνιμη πουτάνα της Ευρώπης. Ακόμα και το άρθρο-44 νίκησε την Μίλαν και μάλλον θα περάσει στους 16. Ρε και η Καλαμαριά να πάει Τσάμπιονς Λήγκ, μια δυο τρεις δεκατρείς κάτι θα κάνει. Η κατάρα του γαύρου είναι αυτή. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Αυτά είναι Σώκρατες. Η τιμωρία της έπαρσης και που κατέστρεψες το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις παράγκες, τους Σπάθες, τους Παπουτσέληδες και τώρα τους Ζωγράφους....