28 Νοεμβρίου 2006

'ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ' ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ

Είστε γραφικοί τελικά. Παραπάνω από γραφικοί. Αστείοι και γελοίοι. Και ακόμα πιό γελοίοι αυτοί που σας αγοράζουν και σας διαβάζουν. Σας ευχαριστούμε που βγάζετε τέτοια πρωτοσέλιδα και γελάει λίγο το χειλάκι μας. Αν και ορισμένες φορές όπως και σήμερα σας, τα συναισθήματα μου για σας περιγράφονται μάλλον από την λέξη "λύπηση". Δεν γίνεται να έχετε πέσει τόσο χαμηλά. Η υπέρτατη γελοιοποίηση ήρθε σήμερα για σας. Καμαρώστε εξώφυλλο οι παπάρες (δεν θα το έβαζα απλώς είναι τόσο γελοίο που αξίζει τον κόπο):

Ο γαύρος της 10ετής παράγκας. Του αρνητικού ρεκόρ των 0 νικών εκτός έδρας στην Ευρώπη. Του Παπουτσέλη, του Μπριάκου, του Σπάθα, του Ζωγράφου. Του 'θείου' και του 'κοκκαλιάρη'. Της ευρωπαικής ξεφτίλας και των αίσχων της Ριζούπολης. Ο γαύρος που με την παράγκα του έχει ξεφτιλίσει κάθε έννοια ισονομίας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια. Που μας έχει κάνει ρεζίλι διεθνώς. Αυτός ο γαύρος, αυτά τα φερέφωνα του, αυτά τα γελοία υποκείμενα βγαίνουν και λένε δημοσίως για πράσινη παράγκα και για έλεγχο της διαιτησίας από τον Παναθηναικό. Απορώ πως υπάρχουν ΖΩΑ που αγοράζουν τέτοιες εφημερίδες (και η Derby τα ίδια σκατά είναι). Οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν. Υπάλληλοι είναι. Αλλά το πιο αστείο είναι πως νομίζουν οτι είναι δημοσιογράφοι.

ΥΓ: Διαβάστε και αυτό που βρήκα σε ένα άλλο blog. Αξίζει τον κόπο γιατί ο φίλος τα λέει τόσο καλά που ζηλεύω γιατί δεν τα έγραψα εγώ. Τουλάχιστον όμως παραθέτω το link.