3 Νοεμβρίου 2006

VICTOR....ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ....

Πραγματικά μόνο Βίκτορ. Και ο προπονητής φυσικά αλλά πιό πολύ ο παίχτης. Αυτός ο παιχταράς που με το που μπήκε χτες στο γήπεδο έδωσε 2-3 πάσες και έκανε τη διαφορά και ουσιαστικά δημιούργησε και το νικητήριο γκολ της ομάδας το οποίο πέτυχε με ιδιαίτερα όμορφο τρόπο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Φάνηκε οτι ο παίχτης αυτός είναι μια κλάση ανώτερος από τους συμπαίχτες του οι οποίοι επι 60 λεπτά δεν μπορούσαν να κάνουν αυτά που αυτός έκανε σε 5!

Γενικά πάντως χτες η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα μάτσο χάλια, χωρίς όμως και η Μλάντα (!!) να δείξει οτι είναι καμιά σοβαρή ομάδα, άσχετα αν απέκλεισε την Μαρσέιγ. Απέναντι στα δρεπάνια της Μλάντα που έπρεπε να φάνε τουλάχιστον 3 κόκκινες, ο Παναθηναικός παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο όπου ελέγξαμε το κέντρο και κάναμε 2-3 φασούλες με αποκορύφωμα το γκολ και την απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Λεοντίου. Γενικά η ομάδα έπαιξε κακά στην αρχή και σχεδόν συμπαθητικά στο δεύτερο μέρος με καλύτερους παίχτες τους Βίκτορ, Μάντζιο, Μπίσκαν (ναι χτες ήταν καλούτσικος) και λίγο τον Τζιόλη. Ο Βύντρα ήταν ο κλασσικός καρκίνος. Η νίκη όμως μετράει και είναι σημαντικό πως σε ένα ματς που ΟΛΟΙ λέγανε πως πάμε στην καλύτερη περίπτωση για το Χ φύγαμε με το διπλό και εξασφαλίσαμε ουσιαστικά από τόσο νωρίς την πρόκριση μας.

Για επιστροφή σε Ευρωπαϊκές δόξες και άλλα τέτοια κουραφέξαλα δεν θέλω να ακούω. Χτες παίζαμε στο κωλοχώρι της Τσεχίας με κάτι δρεπάνια για το UEFA μην τρελλαινόμαστε. Έχουμε ζήσει στιγμές και στιγμές και είναι ΞΕΦΤΙΛΑ να τις εξισώνουμε με την χτεσινή μας νίκη επί κάποιοας Μλάντα. Αυτά τα "μεγαλεία" τα αφήνουμε σε άλλους που πανηγυρίζουν το.....μεγαλειώδες Χ στην Ρόμα και την....ιστορική νίκη απέναντι της Λίλ(!!). Το κεφάλι κάτω και τώρα δουλειά! ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

Στο μπάσκετ χτες είχαμε μια χαλαρή προπονησούλα με την Τσιμπόνα....Αυτός πραγματικά είναι ένας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ να τον χαίρεσαι να τον βλέπεις.