6 Νοεμβρίου 2006

ΒΙΚΤΟΡ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!

Ο τρισμέγιστος αυτός παίχτης που είχε να παίξει μπάλα 5 μήνες και ήταν σχεδόν απροπόνητος, ήταν αυτός που χτες έκανε και πάλι την διαφορά, μαζί με τον ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΖΙΟΛΗ!!! Πραγματικά αυτοί οι δύο χτες είχαν την απίστευτη απόδοση και ήταν αυτοί που συνέβαλλαν ο Παναθηναικός στο δεύτερο ημίχρονο να είναι μια άλλη ομάδα που πετούσε στο γήπεδο. Μαζί τους και ο Ρομέρο αλλά και ο Βύντρα (ναι αυτός που βρίζω συνέχεια) ο οποίος ο,τι μπορούσε έκανε όσο έπαιξε και με το παραπάνω.

Ολυμπιακός χτες δεν υπήρχε στο γήπεδο και ίσως αυτό οφείλεται στο οτι οι παίχτες μας παίξανε με φοβερό πάθος και θέληση, είχαν σωστές πάσες και επιλογές και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πραγματικά ήταν ένας Παναθηναικός από τα παλιά. Καιρό είχα να δώ τόσο καλό Παναθηναικό και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και αλλά γκολ. Και τώρα όποιοι γραφικοί βγουν και πουν για το αυτογκόλ απλώς να τους υπενθυμίσω τα 2 δικά μας αυτογκόλ σε κείνο το 3-2 στην Λεωφόρο πριν χρόνια. Στο πρώτο μέρος η αλήθεια είναι πως πουλούσαμε συχνά τη μπάλα και αφήναμε τον γαύρο να κάνει παιχνίδι αλλά πραγματικά στα 90 λεπτά ο γαύρος έχει να δείξει μόνο ένα σουτ στο 90' που απέκρουσε ο "Πέτρος" Εμπέντε (σταθερότατος).

Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση τους χτες αλλά κυρίως μπράβο στους 2 Βίκτορ: Μουνιόθ και Σάντζεθ. Ο ένας που άλλαξε τα πράγματα στην Παιανία και πάμε από το καλό στο καλύτερο και ο άλλος που με την τεχνική του, το πάθος του και τις ηγετικές του ικανότητες παρασέρνει ολόκληρη την ομάδα στο να γίνεται ολοένα και καλύτεροι. Ένα μεγάλο μπράβο και στον Τζιόλη που πραγματικά χτες "ευτυχώς" που τραυματίστηκε ο παλτο-Μπίσκαν και έπαιξε και μας τρέλανε όλους το παλικάρι. Στους -2 λοιπόν η διαφορά και τα κεφάλια κάτω τώρα για να βγούμε πρώτοι και να μην χύσουμε την καρδάρα με το γάλα στην επόμενη αγωνιστική με τον Εργοτέλη.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ -13-