15 Ιανουαρίου 2007

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

Ω ρε παιχτούρα ο Ρομέρο. Φοβερός ο Αργεντίνος. Γκολάρα και φοβερή εμφάνιση. Μπράβο ρε Τζίγγερ καλή επιλογή. Βέβαια σε 16 αγώνες πρωταθλήματος ήταν παλτό περιοπής που σερνόταν και μια τρίπλα δεν μπορούσε να κάνει αλλά αφού έπαιξε με το Ιωνικάκι πραγματικά αξίζει τα λεφτά του. Τα ίδια και ο Μπόβιος και ο Βύντρας που έκανε μόλις 56 λάθη και όχι 57 όπως σε όλα τα άλλα ματς (σε κάθε ημίχρονο). Μπράβο στην ανύπαρκτη για ακόμα μια αγωνιστική, μεσαία και αμυντική γραμμή και συγχαρητήρια στον Τζίγγερ που άφησε και πάλι την ομάδα να παίζει χωρίς οπαδούς. Όλα καλά. Όλα τέλεια. Νικήσαμε 0-4 το Ιωνικάκι των 3 βαθμών (που τους πήρε από εμάς!) και πλέον γίναμε η υπερομάδα των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών. Τρέμουν οι αντίπαλοι μας. Φοβάται πλέον ο Κόκκαλης (καλά αυτό ούτε για πλάκα δεν μπορώ να το πώ...).

Στα παπάρια μου αν νικήσαμε το Ιωνικάκι. Χέστηκα. Καλοί οι 3 βαθμοί αλλά τώρα είναι που θα φανείτε αν ξυπνήσατε ή αν μόνο με νεκρούς ξέρετε να παίζετε. Την Τετάρτη στη Τούμπα να σας δώ τι Παναθηναικός είστε. ΕΚΕΙ ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!

Για αυτό έχουμε μικρύνει και σαν ομάδα και σαν οπαδοί. Γιατί δεν έχουμε μυαλό. Γιατί ξεχνάμε πολύ εύκολα και γιατί είμαστε επιρρεπείς στο άθλημα της κωλοτούμπας. Ξαφνικά έγινε παιχταράς ο Ρομέρο και ο Τσίγκας (ο ίδιος Τσίγκας που σερνότανε στην Καλαμαριά). Ξαφνικά επειδή δεν μας έβαλε γκολ ο Γκούτμαν (!!!) αποκτήσαμε γρανιτένια άμυνα. Δεν πηδιόμαστε λέω εγώ; Την Τετάρτη είμαι σίγουρος πως θα φανεί η γύμνια μας ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Και μετά φυσικά γιαούρτια στο αεροδρόμιο και σφαλιάρες στο παλτό Ρομέρο. Αυτοί είμαστε.

ΥΓ: Φυσικά και χάρηκα που νικήσαμε έτσι; Αλλά κάθε πράγμα να το βλέπουμε στην σωστή του διάσταση. Και Γκόντζο έχεις καταντήσει γραφικός πια. Κανείς δεν είπε να μην πανηγυρίζουν οι παίχτες τα γκολ και τις νίκες, αλλά έτσι όπως έχει πέσει ο πήχυς σε λίγο θα κάνουμε και γύρο του θριάμβου αν βγούμε τρίτοι φέτος. Ψυχραιμία!