16 Ιανουαρίου 2007

ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΓΙΑ ΣΑΛΠΙ!

Ο Σαλπιγγίδης που τον είχατε μέχρι πέρσι Θεό, τώρα τον βρίζετε, του απειλείτε την οικογένεια, πετάτε υβριστικά φειγ-βολάν, παραλίγο να τον δείρετε πριν κάνα μήνα όταν ήρθε να δεί την οικογένεια του στην Θεσσαλονίκη. Οποία αχαριστία, από έναν άνθρωπο που όπου βρεθεί και όπου σταθεί δηλώνει οτι είναι Παοκτζής και οτι αγαπάει την ομάδα και τον κόσμο της. Για έναν ποδοσφαιριστή που ΠΩΛΗΘΗΚΕ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προσφέροντας πολλά χρήματα στα άδεια ταμεία σας και 3 παίχτες δανεικούς, ασχέτως αν τον έναν δεν τον πληρώνατε και έφυγε και οι άλλοι δύο δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα έκαναν για ακόμα μια φορά την δουλειά τους, επηρεάζοντας τους πλέον κάφροοπαδούς του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ένα παιχνίδι κυπέλλου αύριο να μετατρέπεται από τώρα σε πεδίο μάχης. Ελπίζω όχι μάχης και εντός γηπέδου αλλά σίγουρα στις κερκίδες τα αίματα είναι από τώρα αναμμένα, από τους αγανακτισμένους (?) οπαδούς του ΠΑΟΚ που διατείνονται οτι οι ίδιοι(αλήθεια πόσοι δώσανε λεφτά στον Σάλπι να μείνει;) πληρώσανε τα λεφτά στον Σάλπι για να παραμείνει στην ομάδα, από το προσωπικό τους υστέρημα (δηλαδή ένας εργάτης των 700 ευρώ το μήνα, πήγε και έδωσε τα 500 ευρώ για τον Σαλπιγγίδη;). Ας δούμε το θέμα λίγο ψύχραιμα: Σίγουρα μεγάλη πλειοψηφία οπαδών έδωσε 5-10-50 ευρώ από την τσέπη του, προκειμένου να πληρωθεί ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης (ο ίδιος ΠΟΤΕ δεν ζήτησε από τον κόσμο κάτι τέτοιο-αυτό έλειπε). Τελικά μαζεύτηκε ένα πολύ μικρό ποσό σε σχέση με τα απαιτούμενα αλλά παρ' όλα αυτά ο ποδοσφαιριστής απέσυρε την προσφυγή και όλα έδειχναν οτι θα παρέμενε στην ομάδα της καρδιάς του. Τελικά όμως την τελευταία μέρα της θερινής μετεγραφικής περιόδου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να ενδώσει στα χρήματα και τα ανταλλάγματα της ΠΑΕ Παναθηναικός και ΠΟΥΛΗΣΕ τον ποδοσφαιριστή σε μια άλλη ΠΑΕ, με την σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή ο οποίος έβλεπε οτι προκοπή και λεφτά δεν επρόκειτο να δεί αν παρέμενε στον ΠΑΟΚ.

Τώρα αν κάποιοι νομίζουν οτι ζούμε στο 1950 που οι παίχτες παίζανε για την φανέλα και ένα κομμάτι ψωμί και οτι ο Σάλπι έπρεπε να παίζει τζάμπα στον ΠΑΟΚ ή ότι δεν έπρεπε να κάνει προσφυγή και να πληρώσει ο απλός κόσμος τα λεφτά που ζητούσε τότε πραγματικά τους λυπάμαι. Ξυπνάτε! Μοντέρνο ποδόσφαιο, Σούπερ Λήγκα! O 26χρονος καλά έκανε και κοίταξε την πάρτυ του, αξιοπρεπέστατα έφυγε από την μια ομάδα και ήρθε στην άλλη και όλα αυτά που θα γίνουν αύριο και ήδη άρχισαν από σήμερα είναι ακόμα μια ένδειξη αχαριστίας και καφρίλας των μπαοκτσήδων. Δηλαδή με ποιά λογική τον βρίζετε; Σας είπε δώστε λεφτά να μείνω, δώσατε 200 ευρώ ο καθένας και μετά σας πούλησε και έφυγε; Ο άνθρωπος τον μισθό του ήθελε να πληρωθεί από την ΠΑΕ σας. Ποιός σας φταίει που πέσατε στην παγίδα του Γούμενου και πληρώνατε τα δικά του σπασμένα; Φταίει μήπως η οικογένεια του; Αλλά τέτοια μυαλά που κουβαλάτε απαίδευτα τί να περιμένει κανείς; Μήπως δεν σας ξέρω; Δεν σας ακούω συνέχεια στα ραδιόφωνα; Στην ίδια πόλη ζούμε....

Μακάρι να παίξει αύριο ο Σάλπι και μακάρι και να σκοράρει γιατί σας αξίζει. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.

(photo από panatha.gr)