18 Ιανουαρίου 2007

ΚΑΚΟ-ΚΑΛΟΣ

Πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο όπου παρουσιάσαμε τα γνωστά συμπτώματα διαλυμένης ομάδας και δεχτήκαμε 2 γκολ χωρίς ούτε μια φάση και πολύ καλός με θετική αντίδραση και ωραία μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι αλλαγές του Μουνιόθ με Μάντζιο και Νίνη(!!) έπιασαν τόπο και επί 45 λεπτά το ματς ήταν ένα ωραίο μονότερμα με 1 γκολ και αλλες 2-3 καλές ευκαιρίες. Απορώ ρε γαμώτο γιατί όμως έπρεπε να χάσουμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, αφού ο Μουνιόθ έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ να ξεκινήσει τον Σαλπιγγίδη τον οποίο έψαχναν οι επιθετικοί μας με ψηλές μπαλιές επί 45 λεπτά, χωρίς φυσικά ο Σάλπι να βρει ούτε μια φορά την μπάλα. Ο Ίβανσιτς αριστερά και ο Ρομέρο δεξιά ήταν ανύπαρκτοι και χάθηκε ένα ημίχρονο ενώ κλασσικά η άμυνα μας παραίπαιε (αλλά είπαμε εμείς επιθετικό ψάχνουμε). Στο δεύτερο ημίχρονο σωστά ο Ρομέρο πήγε αριστερά με δεξί χαφ τον φοβερό Νίνη ενώ ο Μάντζιος έδωσε πνοή στην επίθεση μας και άλλαξε την μορφή του αγώνα σε ένα μονότερμα όπου θα μπορούσαμε σε πολλές περιπτώσεις να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Στο ΟΑΚΑ πιστεύω ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία τύχη και είμαι βέβαιος πως θα προκριθούμε.

Λοιπόν αρκετά με την δημοσιογραφική ανάλυση. Θέλω λίγο να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει τώρα. Φανταστείτε λοιπόν όλα χτες να ήταν αντίστροφα. Στο ΟΑΚΑ, ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. 1ο γκολ δικό μας μετά από χέρι. Δεύτερο γκολ μετά από ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ offside. Χαμός την επόμενη μέρα από τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης. Το κατεστημένο των Αθηνών έκανε πάλι την δουλειά του. Αδικιά στον ΠΑΟΚ. Αίσχος. Κρίμα και άδικο για τα δυο γκολ που δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσουν. Στημένη διαιτησία. Κάκο πουλημένε. Και άλλα τέτοια όμορφα. Αλλά φυσικά επειδή όλα αυτά ευνόησαν την ομάδα του ΠΑΟΚ, οι μπουγατσομαλάκες δημοσιογράφοι της πόλης μας φυσικά θα το κάνουν γαργάρα. Όπως θα κάνουν γαργάρα και την επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της ομάδας. Το πρώτο γκολ, πεντακάθαρο χέρι του Μίετσελ στην πάσα στον Τόργκελε. Έπρεπε να σταματήσει εκεί η φάση αφού ακούσιο δεν ήταν ούτε για πλάκα. Τα χέρια του ήταν σε πλήρη έκταση οπότε ακούσιο δεν υφίσταται. Στο δεύτερο γκολ, η πρώτη πάσα από τον χώρο του κέντρου είναι πεντακάθαρο οφσαιντ που δεν δώθηκε. Είμασταν και εμείς για τα πανηγύρια στο πρώτο ημίχρονο αλλά αν σε αδικεί και η διαιτησία δεν μπορείς να έχεις καμία τύχη. Αλλά τι να λέμε τώρα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ευνοείται χωρίς να τρέχει τίποτα. Τόσες φορές αδικήθηκε θα πούνε οι έγκριτοι δημοσιογράφοι ας ενυνοηθεί και μια φορά. Οι μόνιμα αδικημένοι. Οι κομπλεξικοί γαύροι του Βορρά.

ΓΑΥΡΟΙ ΝΑΙ, γιατί την Κυριακή το ξέρουμε το εργάκι. Εξάντλησαν όλο τον φανατισμό τους απέναντι μας και την Κυριακή εκκλησία το γήπεδο. Πάθος για νίκη μηδέν. Την Κυριακή παίζουν με την μητρική Πειραιά. Χαλαρά και ήρεμα ο γαύρος για το διπλό στην Τούμπα. Με Καφέ, Οκκά που δεν πούλησαν τον ΠΑΟΚ σαν τον προδότη Σαλπιγγίδη. Αλλά είπαμε ξέρουμε πως να περιποιούμαστε τους γαύρους και του Βορρά και του Νότου. Στον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ δεν γλυτώνει με τίποτα. Και ας τολμήσουν εκεί μέσα να αφήσουν πάλι την κομπλεξοομάδα να σκοράρει με τέτοιο βρώμικο τρόπο.