1 Νοεμβρίου 2008

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ!

Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά εφέτος ο Παναθηναικός αδικείται κατάφορα από την διαιτησία αλλά καταφέραμε να φύγουμε με το διπλό από μια πολύ δύσκολη έδρα που δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να περάσει ο γαύρος.

Πάλι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και έπρεπε να είχαμε βάλει τουλάχιστον άλλο ένα γκολ. Οι ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ των γατιών δεν πέρασαν και ΕΠΡΕΠΕ ο διαιτητής να διακόψει τον αγώνα όταν τραυματίστηκε ο επόπτης και να δώσει άμεσα τους 3 βαθμούς σε εμάς. Αλλά επειδή στο Ελλάντα ζούμε κάτι τέτοιο ουδέποτε έγινε αλλά μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο, που πάλι πέσαμε αλλά ευτυχώς η άμυνα ήταν καλύτερη σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς, τόλμησε αυτός ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ διαιτητής να αποβάλλει τον Μούν με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ δεύτερη κίτρινη και μετά να ισοφαρίσει ο Πανιώνιος! ΗΜΑΡΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ!

Φυσικά και έβρισα τον Τεν Κάτε όταν έβαλε Σιόντη και Γκούμα και φυσικά είμαι μαλάκας αφου ο Γκούμας μας έδωσε τη νίκη με φοβερή κεφαλιά στο 85΄!!! Παλλικαρίσια νίκη, πανάξια και μεγάλη μαγκιά του Τεν Κάτε σήμερα αλλά επιτέλους πρέπει Πατέρας-Βγενόπουλος-Γιαννακόπουλος να πάνε στην ΕΠΟ και να κόψουν κάποιους κώλους. Είμαστε ο Παναθηναικός και δεν μπορεί να μας παίζει έτσι το κάθε λαμόγιο-κοράκι. Τέλος τα ψέμματα!

Φυσικά για το ματς της Τετάρτης με την Βέρντερ δεν έχω μεγάλες αξιώσεις αφού απ' ότι φαίνεται πάλι με Βύντρα-Σαριέγκι θα είμαι στην άμυνα αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Το σίγουρο είναι πως το ντέρμπι που έρχεται με τους απόγονους είναι το ματς της χρονιάς (για άπειρους λόγους) και πρέπει κόντρα σε διαιτησία και σε ψυχολογία να το πάρουμε εξάπαντως. Και πιστεύω θα το πάρουμε.