4 Νοεμβρίου 2008

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΠΛΑ!!!!!

Μόνο εμείς τέτοια διπλά στην Ευρώπη! Μόνο εμείς τέτοιες εμφανίσεις! Μόνο εμείς τέτοια παράνοια! Γκολ ο Μάντζιος με περίτεχνη τρίπλα, γκολ (έστω και με κόντρα) και ο....ΤΖΙΟΛΗΣ!!!! ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!! Καλά για το γκολ του τυπάρα τα λόγια περιττεύουν....






Και ο εκφωνητής να επιμένει οτι δεν έχει δει πιό χάλια την Βέρντερ, λες και έπαιζε μόνη της η Βέρντερ, λες και δεν υπήρχε μια ομάδα που λεγόταν Παναθηναικός που οι 11 παίχτες έτρωγαν πραγματικά σίδερα και έπαιζαν όπως πάντα τους θέλουμε να παίζουν. Ο Τεν Κάτε είναι τρισμέγιστος προπονητής αν τελικά αποδειχτεί και σε βάθος χρόνου πως από σχεδόν ατάλαντους παίχτες παίρνει το 110% που τους κάνει να φαίνονται καλοί. Αλλά ρε πούστη μου δεν μπορούσαν να παίξουν έτσι με τον Εργοτέλη; Άντε να δεχτώ πως με τον Ηρακλή φέρθηκαν σαν μαλάκες. Αυτό με τον Εργοτέλη ακόμα με τρώει! Άμυνα εξακολουθούμε να ΜΗΝ έχουμε αλλά όταν παίζουμε έτσι ΨΥΧΩΜΕΝΑ σαν ΟΜΑΔΑ με ΠΑΘΟΣ και με διαιτησία 50-50 και όχι χειρουργεία τότε μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Ε φανταστείτε να είχαμε και από την αρχή της σεζόν 1 φοβερό επιθετικό και 2-3 αμυντικά μπακ μεγάλης αξίας. Αλλά και τον Δεκέμβρη υπάρχει μετεγγραφική σεζόν κύριοι της διοίκησης με τα τόσα φράγκα.

Εννοείται πως το ΟΑΚΑ την Κυριακή θα είναι ΤΙΓΚΑ και ΚΑΥΤΟ και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΟΥΜΕ και ας παίξει με 90-10 διαιτησία γιατί κάτι τέτοιο προδιαγράφεται από καιρό. ΠΑΙΞΤΕ ΕΤΣΙ ΨΥΧΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΘΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΦΘΟΥΝ!!!!


ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ!