26 Νοεμβρίου 2008

ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΑ ΜΟΝΟ ΜΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!
5000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟ ΜΕΑΤΣΑ.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!


Απέναντι όχι σε κάποιο καφενείο, απέναντι όχι σε κάποια αδιάφορη Ιντερ (αφού μέχρι το 70' η Ανόρθωση νικούσε 2-0 και ο Μουρίνιο ήθελε πάση θυσία τη νίκη), απέναντι στα ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ της Ιντερ με επίθεση Αντριάνο-Ιμπραϊμοβιτς, ο Παναθηναικός κατάφερε παίζοντας ορθολογικά, ψύχραιμα και ΗΡΕΜΑ να πάρει ένα ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό με τον ΣΑΡΙΕΓΚΙ (!!!!!!!!!!) που από αυτό εδώ το blog έχω σιχτιρίσει άπειρες φορές. Όπως έχω σιχτιρίσει και τον Γκούμα, τον Βύντρα, τον Γκαλίνοβιτς. Και πάλι θα τους σιχτιρίσω αν με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή σέρνονται. Και πάλι θα τους σιχτιρίσω αφού φαίνεται πως μερικοί παίχτες διαλέγουν σε ποιά παιχνίδια θα σκυλιάσουν και σε ποιά όχι. Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης....

Ο μεγάλος προπονητής που λέγεται ΤΕΝ ΚΑΤΕ καταφέρνει να πάρει σε αυτά τα ματς το 110% των παιχτών αυτών (το έχω επαναλάβει άπειρες φορές) και να τους κάνει ΟΜΑΔΑ. Ομάδα που παίρνει τέτοια διπλά. Και όταν αυτή η ΟΜΑΔΑ (εννοείται με αρκετές ενισχύσεις, ιδιαίτερα στην άμυνα) αρχίζει και παίρνει μπρος και στην Ελλάδα τότε πραγματικά ο Παναθηναικός θα είναι μια άλλη, δυνατότερη, καλύτερη ομάδα και σε άλλο επίπεδο.


Πάω για ύπνο. Αν και τα όνειρα τα είδα πριν πέσω για ύπνο.....Ωραία βραδιά η σημερινή. Παναθηναική....Ευρωπαική...................μόνο μα μόνο ΕΜΕΙΣ!\

27/11/08

Ακόμα να το συνειδητοποιήσω....Φυσικά στα τοπικά ραδιόφωνα, για τους 'δημοσιογράφους' εδώ πέρα απλά το χτεσινό ματς σα να μην έγινε ποτέ. Στα ραδιόφωνα της Αθήνας βγαίνει ο κάθε πικραμένος γαύρος και λέει την μια μαλακία μετά την άλλη. Οι Παναθηναικοί σήμερα είμαστε σε άλλη φάση. Απλά δεν υπάρχουν οι άλλοι....Μόνο το χτεσινό έπος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και κανενός άλλου. Στα αρχίδια μας και οι βαθμοί για την Ελλάδα και το Ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα. Δεν μας αγγίζει κανείς και τίποτα. Αργά ή γρήγορα ο Παναθηναικός θα ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι πλέον. Φάπες θα έρθουν και άλλες. Σίγουρα.Αλλά φέτος είναι μια ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ χρονιά. 10ετές συμβόλαιο στον ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΛΕΜΕ ΡΕ!!!!

Πάρτε και μερικά βιντεάκια να γουστάρουμε!