9 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΟΣΤΗ ΣΟΥΠΑ

Σε ένα από τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ντέρμπι που έχω δεί ποτέ και σίγουρα σε ένα από τα πιό ΧΑΖΑ παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει γενικώς, ο Παναθηναικός όντας πιό φοβισμένος απ'όσο θα έπρεπε δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις 1-2 ευκαιρίες και με σύστημα Βασίλη Δανιήλ (σέντρα στην σέντρα και μετά πάλι σέντρα) δεν κατάφερε να πάρει τίποτα παραπάνω από το Χ στο ματς με έναν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ γαύρο.

Λάθη, σέντρες, καλός αμυντικά όμως αλλά και πολύ φοβισμένος ο Παναθηναικός κρατούσε τα μετόπισθεν, στο πρώτο ημίχρονο όμως έχασε το κέντρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε αλλά ψιλοπράματα πάλι. Πολύ σέντρα ρε παιδάκι μου! Δεν αξίζει τίποτα άλλο να σχολιάσεις από ένα τόσο ΑΘΛΙΟ και ΒΑΡΕΤΟ ματς όπου υποτίθεται καιγόμασταν για τη νίκη αλλά μάλλον για το Χ φαινόταν πως πηγαίναμε. Οι γαύροι κλασσικά ξύλο,ψευτομαγκιές και ΆΠΕΙΡΕΣ καθυστερήσεις ειδικά από το μέλος-Νικοπολίδη.

Ένα μεγάλο τίποτα. Κρίμα. Αλλά το -5 δεν είναι απαγορευτικό να ονειρευόμαστε αν και φέτος είπαμε πάμε να χτίσουμε κάτι μεγάλο και κάτι καλό με διάρκεια. Και προς αυτή την πορεία κινούμαστε. Στήριξη σε Τεν Κάτε και προχωράμε ενωμένοι να ξανακάνουμε τον Παναθηναικό μας μεγάλο. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!


PS: Spiros ελπίζω η παρέα μας να είναι πιό γούρικη για το επόμενο ματς. Nice to know you mate!