6 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!

Αν με ρωτούσατε μετά το ματς με τον Εργοτέλη το ντέρμπυ της Κυριακής θα το φοβόμουν πάρα πολύ. Οχι λόγω του αντιπάλου αλλά λόγω του κακού μας προσώπου που έφερε στο μυαλό φρέσκες μνήμες από το κοντινό παρελθόν. Τώρα όμως με την αισιοδοξία να ξεχειλίζει μετά τα 2 πολύ καλά ματς με Πανιώνιο αλλά κυρίως με Βέρντερ όπου ο Παναθηναικός ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ, πλέον δεν φοβάμαι καθόλου. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα μπούμε μέσα και θα τους κερδίσουμε 10-0 επειδή παίξαμε καλά στα προηγούμενα ματς. Και αν θέλετε αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα που μπορεί να πέσει ο Παναθηναικός την Κυριακή, δηλαδή οι παίχτες του: Να νομίσουν οτι το παιχνίδι θα κερδιθεί μόνο του και αντί να μασάνε σίδερα όπως με την Βέρντερ (που στην τελική δεν θα τους βλέπουν και 10 μανατζαραίοι για μεταγραφή) να μπούνε πάλι μέσα με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου και να δώσουμε πάλι δικαιώματα στους ανύπαρκτους.

Εδώ και 14 χρόνια που ασχολούμαι με τον Παναθηναικό έχουν ΤΟΣΑ πολλά δεί τα μάτια μου που επιτρέψτε μου να φοβάμαι. Πάντα μετά από μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη ο Παναθηναικός δεν στεκόταν καλά στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και αυτό και μόνο φοβάμαι και τώρα.

Κατα τα άλλα ο αντίπαλος δεν είναι ούτε φόβητρο ούτε σοβαρή ομάδα. Είναι ο γνωστός σε όλους μας ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ο μόνιμος ευνοούμενος του κράτους, της διαιτησίας και του υποκόσμου που κυβερνά το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η προσωποποίηση της καφρίλας, της αμυαλοσύνης και της ψευτομαγκιάς (μαζί με τον παοκ πάνε σε αυτά παρέα). Ο μόνιμος καρπαζοεισπράκτορας εκτός συνόρων, η χαρά του Ευρωπαίου αντιπάλου. Η ομάδα που το αφεντικό της έχει καταστρέψει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει μολύνει τον αθλητισμό μας και εκτρέφει χρόνια τώρα οπαδούς υπαλλήλους και το χειρότερο; οπαδούς
ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Η ομάδα που έχει το 90% των δημοσιογράφων με το μέρος της, με την αδυσώπητη προπαγάνδα που θα ζήλευε και ο Γκέμπελς. Η ομάδα με τα περισσότερα ψεύτικα πρωταθλήματα ίσως στην ΕΥΡΩΠΗ! Η ομάδα που έχει κάνει συνώνυμο της τη λαμογιά και την κλεψιά, η ομάδα με τα περισσότερα παραρτήματα-ομάδες στην Ελλάδα (ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ Ο ΟΦΗ), η ομάδα με οπαδούς που είναι περήφανοι για τα αίσχη της Ριζούπολης, για το περσινό πρωτάθλημα (!) και τον φόνο του Φιλόπουλου.

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες για τη ντροπή του Ελληνικού ποδοσφαίρου και την ντροπή των οπαδών αλλά πολύ αξία τους δίνω. Τρομοκρατία γουστάρουν; ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. Με κόντρα διαιτησία σίγουρα γιατί έτσι παίζεται το παιχνίδι σύμφωνα με τους γαύρους, πρέπει να τους νικήσουμε. Δεν με νοιάζει το σκορ, ειλικρινά. Θέλω νίκη αλλά θέλω πιστέψτε με μια καλή εμφάνιση. Να δείξουμε ρε γαμώτο οτι δεν είμαστε πυροτέχνημα. Οτι ο Τεν Κάτε πραγματικά κατάφερε να τους στρώσει και να βγάλει το 110% ακόμα και απο Τζιόλη-Βύντρα-Σαριέγκι.

Γ Α Μ Η Σ Τ Ε ΤΟΥΣ!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ. ΑΞΙΖΟΥΝ. ΓΑΥΡΙΚΗ ΨΕΥΤΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ