2 Νοεμβρίου 2005

ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ 2002

Σήμερα λοιπόν έφτασε η μέρα που όλοι μα ΟΛΟΙ οι οπαδοί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ περίμεναν με ανυπομονησία από την μέρα που μάθαμε την κλήρωση των ομίλων του CL. BARCA-PANATHINAIKOS, όπως τότε θυμάστε:



Απο τότε χρωστάμε ένα τεμάχιο στη Μπαρτσελόνα. Ακόμα θυμάμαι εκείνο το σούτ του Βλάοβιτς στο 90-τόσο που πέρασε ξυστά άουτ, αλλά και την απόκρουση του Πουγιόλ πάνω στην γραμμή στο σούτ του Λύμπε (άν θυμάμαι καλά). Μεγάλο μάτς εκείνο. Ανατριχιαστικό.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε αν ο ΠΑΟ μπορέσει να πάρει κατα κάποιο τρόπο εκδίκηση για εκείνον τον αποκλεισμό αποσπώντας έστω και το Χ. Ναι το Χ γιατί είμαι ρεαλιστής. Δεν μιλάω σαν γαύρος που ονειρεύεται τελικό CL και κάνει κλαρίνα στην Ευρώπη, ΟΠΩΣ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΟΝ!!!!!

Ένα Χ θα είναι τέλειο σκόρ και καλά δεν το συζητάω τι έχει να γίνει αν νικήσουμε. Φυσικά ο ΠΑΟ πάει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη αλλά είπαμε ας είμαστε ρεαλιστές. Αυτό που δεν θέλω με τίποτα να δώ είναι αυτό που θα γεμίσει χαρά όλους τους κομπλεξικούς αντιπάλους της Πανάθας μας. Δεν θέλω να δω ένα Παναθηναικό να ξεφτιλίζεται, να πέφτει αμαχητί. Δεν θα το αντέξω. Οφείλουμε να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Και πιστεύω πως θα το κάνουμε

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.......

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Κ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ......(πάλι χτές τσόντα είδαμε!)