9 Νοεμβρίου 2005

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΜΑΡΙΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΒΕΡΤΟ!!!

Επιτέλους, ανοίξανε τα μάτια μας. Κατάλαβα επιτέλους ποιό είναι το πλάνο του Μαλεζάνι (όχι πια Αλβέρτου) και ποιά τα σχέδια του Τζίγγερ.

ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!!!! Τρέλλα η ομάδα. Πεντάρες από Μπάρτσα με μηδενική απόδοση και ξεφτίλα ανάλογη του 7-0 του γαύρου και σήμερα μπάλλα 0 εις το πηλίκο, υπεροψία, ψηλές μπαλλιές από την αρχή, ο Θεοδωρίδης δεξί χάφ(!!!!!), με τους επιθετικούς ανύπαρκτους να παίζουν στο ύψος του κέντρου!!. Σύστημα 4-4-2 πολύ χαμηλά (ενώ με Μπάρτσα παίζαμε πολύ ψηλά-αλλοπρόσαλλα πράματα) και ο Εργοτέλης ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΑ μας γάμησε κανονικά και όποιες δικαιολογίες ακούσω τώρα θα είναι τουλάχιστον γελοίες.

Δεν απειλήσαμε ΚΑΘΟΛΟΥ, ο Εργοτέλης μας έπαιξε στα ίσα, κέρδισε δίκαια και μακάρι να πάει πολύ ψηλά. Απορώ πως η ομάδα αυτή παίζει Β' Εθνική και στην Α΄ υπάρχουν κάτι Ακράτητοι και άλλα λοιπά ομάδα-λαμόγια-καρκίνοι του ποδοσφαίρου.

Αλβέρτο σήμερα μας γάμησες με την τακτική σου. Οι παίχτες θα περίμενε κανείς οτι θα παίζαν σοβαρά, εφόσον οι περισσότεροι θα έπρεπαν να δείξουν οτι αξίζουν θέση στην 11άδα αλλά έπαιξαν λές και ήταν ο Ροναλντίνιο απέναντι στον Κωστούλα και έπαθαν αυτό που τους άξιζε. Απορώ ρε γαμώτο, πώς είναι δυνατόν επί 90' λεπτά να μην κατεβάσαμε την μπάλλα ΚΑΤΩ. Αυτό το σύστημα Δανιήλ(σέντρες, σέντρες και όποιον πάρει ο χάρος, και αν βρήκαμε επιθετικό βρήκαμε αλλιώς τα ρίχνω στην διαιτησία) ποιός τους έχει πει οτι έχει αποτελέσματα? Ειδικά σε τέτοιες οργανωμένες άμυνες είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να πετύχεις γκόλ με σέντρες από τα 50 μέτρα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΤΖΙΓΓΕΡ ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΠΛΑΝΑ ΣΟΥ=Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ.

ΑΛΒΕΡΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ. ΚΑΛΟ ΤΟ ROTATION ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΙΑΛΛΑ.....ΤΑΚΤΙΚΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ....ΚΤΛ....

ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.....ΑΚΟΜΑ ΟΧΙ.......Οι προσωπικές μου αντοχές τόσα χρόνια με τον ΠΑΟ με έχουν καταντήσει αρκετά ανεκτικό. Αλλά ως πότε.....?