3 Νοεμβρίου 2005

ΠΛΑΝΟ 5ΕΤΙΑΣ Ή ΠΕΝΤΑΡΑΣ;

Απλώς ρωτάω κ. Μαλεζάνι. Εσύ δεν μιλούσες για πλάνο 5ετίας; ΟΚ πάω πάσο ακόμα δεν πέρασε μισός χρόνος, αλλά θα πρέπει να σε πληροφορήσω οτι εδώ στην Ελλάδα έχουμε ένα ρητό που λέει οτι η καλή η μέρα από το πρωί φαίνεται.

Ναι όντως χτές το πιο ρεαλιστικό σενάριο ήταν να χάσουμε αλλά ρε γαμώτο όχι τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ, ναι μπορεί για άλλες ομαδούλες να ήταν τιμητικό να χάσουν με 5άρα από μια τέτοια φοβερή Μπάρτσα αλλά ο Ευρωπαίος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν πρέπει να εμφανίζεται έτσι. Βασικά το θέμα πλέον είναι αν υφίσταται ο Ευρωπαίος Παναθηναικός. Για μένα αυτό πλέον λειτουργεί συγκριτικά μόνο με τις αποτυχίες του γαύρου στην Ευρώπη, όπου αυτοί είναι μονίμως στον πάτο ενώ εμείς κουτσά-στραβά κάτι κάνουμε. Αλλά τα τελευταία 3 χρόνια, το ευρωπαϊκό κοστούμι του ΠΑΟ αρχίζει να ξεφτίζει, να τρυπάει όπως η τρύπια μας άμυνα. Και στα προηγούμενα χρόνια μπορεί να εισπράταμε κατα καιρούς τριάρες αλλά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ η απόδοση μας δεν ήταν κάτω του μετρίου. Όλη η Ελλάδα ήταν περήφανη για τις ηρωϊκές μάχες που έδινε ο ΠΑΟ, έχανε-κέρδιζε. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει χαθεί.

Δυστυχώς χτές δεν υπήρχε άλλη ομάδα στο γήπεδο. Έπαιζε η Μπάρτσα εναντίον του Γκαλίνοβιτς (ΗΡΩΑΣ) και έκανε μια ωραία προπονησούλα. Δικαιολογίες του τύπου φάγαμε νωρίς γκολ και έπαιζαν τρελλή μπάλλα τις ακούω βερεσέ, γιατί ακόμα και έτσι είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και έπρεπε να παλέψουμε, να ματώσουμε στην άμυνα, να είμαστε παθιασμένοι να τρέξουμε σαν τρελλοί για την επίτευξη κάποιου γκόλ. Εμείς από το 47΄΄ που μπήκε το γκόλ αποδεχτήκαμε μοιρολατρικά την ήττα και κάτσαμε να βλέπουμε την προπόνηση της Μπαρτσελόνα.

ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....

Ξυπνάτε κάποιοι γιατί θα καταντήσουμε περίγελος, ειδικά εκτός έδρας. Η ομάδα φέτος Αλβέρτο έχει τρομερό πρόβλημα στην άμυνα, εντός και εκτός Ελλάδας. Δεχόμαστε ανα μέσο όρο 2 γκόλ σε κάθε παιχνίδι και δυσκολευόμαστε τρομερά στην τελική προσπάθεια. Αλλά παρόλα αυτά ο Αλβέρτος εμφανίζεται ικανοποιημένος από την ομάδα.

Εμένα αυτή η σφαλιάρα μου άνοιξε τα μάτια και είδα κατάφατσα την τρομερή και δυσάρεστη πραγματικότητα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΘΙΝΕΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ.

ΞΥΠΝΑ ΤΖΙΓΓΕΡ.....ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
.