17 Νοεμβρίου 2005

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ=ΣΟΥΠΕΡ ΦΡΑΓΚΑ

Σούπερ φράγκα από τους πελάτες! Δηλαδή από όλα εμάς τα κορόιδα που ακόμα(?) ασχολούμαστε με το γαμημένο το άθλημα που στην χώρα μας κακώς αποκαλείται ποδόσφαιρο (μάλλον σε κλωτσοπατινάδα μου κάνει).

Τα βρήκαν λέει τα 3 μεγάλα αφεντικά του ποδοσφαίρου με τον Πανόπουλο και όλα καλά, αφού μοιράσανε την πίτα, κανόνισαν τη μοίρα του ελληνικού πρωταθλήματος για τα επόμενα 2 χρόνια και γελάσαν πίσω από την πλάτη μας με το πόσο εύκολα μασάμε και πόσο θύματα οπαδοί είμαστε, ανακοίνωσαν οτι η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ θα γίνει πραγματικότητα.

Και ξαφνικά όλα θα φτιάξουν. Πλέον το πρωτάθλημα μας θα γίνει ανταγωνιστικό, χωρίς βία, με κόσμο στα γήπεδα, με παίχτες διαμάντια, γήπεδα αλά Αγγλία και γενικά το επίπεδο θα αναβαθμιστεί αφού πλέον θα υπάρχει διαφάνεια και ΧΡΗΜΑ!!!

ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΤΕ! Ποιόν νομίζετε οτι κοροϊδεύετε ρε ΛΑΜΟΓΙΑ? Κάνατε τη μοιρασιά και περιμένετε από το κόσμο να τσιμπήσει έτσι? Και καλά κάνετε αφού όλοι σχεδόν θα τσιμπήσουν, αφού πουλάτε οπαδιλίκι και ο κόσμος το πιστεύει. Αφού πουλάτε 5-ετή πλάνα, κάθαρση από βία, και ευρωπαϊκά μεγαλεία και τα πρόβατα σας πιστεύουν και σας τα ακουμπάνε. Και σείς μετά τους τον ακουμπάτε....ΠΑΝΤΑ.

Απορώ δηλαδή πως ο κόσμος θα τρέξει να παίξει ελληνικό πρωτάθλημα στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Δηλαδή ή θα εθελοτυφλούν ή απλώς θα είναι ηλίθιοι. Και η ηλιθιότητα δυστυχώς είναι ένα ίδιον σύγχρονου Έλληνα. Συγχαρητήρια θύματα, τρέξτε να κάνετε τον Κόκκαλη πιό πλούσιο, τον Βαρδινογιάννη πιό μεγάλο και τον Ντέμη βουλευτή.

Και αφήστε τους να γαμάνε αυτό το έρμο το άθλημα, να το κάνουν δικό τους. Να μας κοροϊδεύουν και να μας εκμεταλλεύονται.

Οι Βαρδινογιανναραίοι μας πουλάνε παραμύθι τόσα και τόσα χρόνια αλλά εμείς εκεί να γεμίζουμε τα γήπεδα, να τρέχουμε εκτός έδρας, να πονάμε με την ομάδα και να τρώμε τις πίκρες απανωτά. Τόσα χρόνια πελάτες του Κόκκαλη και θύματα της διοικητικής μας ανυπαρξίας είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τον κάθε μαλάκα να φωνάζει για το πόσο έχει καταστρέψει το άθλημα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(!!!). Η ΑΕΚ από εκεί που χρώσταγε τις κάλτσες τις τώρα βγαίνει και με απαιτήσεις στο προσκήνιο και το παρασκήνιο. ΚΑΙ Ο 'ΘΕΙΟΣ' τη δουλειά του. Ο καλύτερος μάγκας είναι. Πάντα κερδισμένος και ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Όταν όμως μιλάει το χρήμα όλα τα άλλα σιωπούν. Και μιλάμε για τρελλό χρήμα! Με την σέσουλα. Από εμάς προέρχεται όλο αυτό το χρήμα. Απο εμένα και από εσένα φίλε μου βάζελε που την αγάπη σου για την ομάδα την εκμεταλλεύονται με τον πιό προκλητικό τρόπο.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.

OXI ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.