11 Νοεμβρίου 2005

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ

Ομοσπονδία Συνδέσμων Θύρας 13

"Δεν ξέρουμε τι περιμένει ο κόσμος να ακούσει από εμάς. Άλλωστε έχουμε και στο παρελθόν θίξει τις καταστάσεις αυτές. Ούτε κι εμείς ξέρουμε πως πρέπει να αντιδράσουμε μέσα σε αυτό το χαμό και μετά από τα τελευταία ντροπιαστικά αποτελέσματα και (κυρίως) τις εμφανίσεις. Ζητήθηκε πίστωση χρόνου… Σε όλους… Διοίκηση, Προπονητή, Παίχτες. Δόθηκε. Αλλά φαίνεται ότι παρεξηγήθηκε από κάποιους. ΑΛΛΑΧΤΕ ΜΥΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.

Κωλοτούμπα εμείς δεν θα κάνουμε. Έστω και μετά από την ξεφτίλα της Βαρκελώνης, έστω και μετά από την ξεφτίλα της Κρήτης, έστω και μετά από τις ήττες από τους ανύπαρκτους. Η ομάδα θα στηριχτεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αφού γίνει μια στάση το Γενάρη βέβαια και όποιος κατάλαβε…

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς εννοεί ο ιδιοκτήτης με το «πενταετές πλάνο». Μπορούμε όμως εμείς να σας πούμε ποιο είναι το πλάνο για φέτος. Κατάκτηση του πρωταθλήματος, πορεία μέχρι τα ημιτελικά στο C.L. ή κατάκτηση του κυπέλλου UEFA και - εννοείται – μόνο νίκες από εδώ και πέρα στην Ελλάδα. Θέλτε δε θέλετε, μπορείτε δε μπορείτε, θα νικήσετε και στο καραισκάκη και στην τούμπα. Είτε πάτε μόνοι σας, είτε μας πάρετε μαζί σας… Θα νικήσετε και στη Βρέμη… Και αν ξαναπάτε στη Βαρκελώνη ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ. Όποιος θεωρεί ότι όλα αυτά είναι ανέφικτα, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΗΜΕΡΑ. Τα ψέματα κάποτε πρέπει να τελειώσουν.

Εσείς που έχτε τις τύχες της ομάδας εκτός γηπέδου, μάθετε επιτέλους ότι μερικές φορές ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ. Έχετε τεράστιες ευθύνες και πρέπει να διορθώσετε άμεσα τα λάθη σας. Εσύ προπονητή ΜΑΘΕ που ακριβώς ήρθες και κόψε την πάρλα και τα φούμαρα. Στην Ιταλία θα ξαναπάς το καλοκαίρι και τα ρεπό κομμένα. Εσείς που έχετε τις τύχες της ομάδας μέσα στο γήπεδο, από εδώ και πέρα ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Βουλώστε τα στόματά σας και ΠΑΙΧΤΕ ΜΠΑΛΑ. Ξεκαβαλήστε τα καλάμια, βάλτε το κεφάλι κάτω και δώστε τα πάντα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Αυτά που ξέρατε μέχρι σήμερα ΤΕΛΟΣ. Και όταν σας μιλάει ο κόσμος, να χαμηλώνετε το κεφάλι. Μέχρι να μπορέσετε να κοιτάξετε τον κόσμο του τριφυλλιού στα μάτια πρέπει να του προσφέρετε πολλά. Ή θα γίνετε πιο άρρωστοι Παναθηναϊκοί από μας, ή θα σας κόψουμε τη μπάλα. Αρκετά σας χαϊδέψαμε όλους, αρκετά ανεχτήκαμε από όλους. Και από τους πριν από σας κι από εσάς. Όποιος ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ, όποιος το παίζει μαραντόνα και ντίβα και βάζει την ομάδα κάτω από τον εαυτό του θα φεύγει. Κολλητιλίκια με μάνατζερς και δημοσιογράφους κομμένα. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Αρκετά…

Εδώ είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Και όποιος γουστάρει και έχει άντερα. Η σούμα στο τέλος (με τη στάση του Γενάρη πάντα) και ευχόμαστε να μη χρειαστεί να σας τα πούμε και από κοντά. Αυτά για την ώρα…"

http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?722