1 Νοεμβρίου 2005

ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα, αλλά που ουσιαστικά συμβαίνει συνεχώς στο Κοκκαλιστάν, την Ελλάδα δηλαδή. Αυτή η κόκκινη, μαύρη, κίτρινη προπαγάνδα των κομπλεξικών αντιπάλων μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο λογικής και πλέον τα άτομα αυτά καταντάνε γραφικά και γελοία.

Ακούω συνεχώς για χουντικό Γουέμπλεϊ, για ομάδες καφενεία αντιπάλους του Παναθηναϊκού στο CL, για Βαρδινογιάννηδες, για διαιτησίες και για ένα σωρό άλλα που συνεχώς εμφανίζονται στον ορίζοντα με κάθε δυνατή ευκαιρία. Και απορώ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ....ΕΝΑΣ σοβαρός, αξιόπιστος άνθρωπος εκει έξω να προστατεύσει την ομάδα μας, το σύλλογο γενικά και την ιστορία του; Αποδεδειγμένα πλέον ο άθρωπος αυτός δεν μπορεί να είναι ο Βαρδινογιάννης. Στο έργο αυτό έχει αποτύχει παταγωδός και αυτός και τα εκάστοτε φερέφωνα του. Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να σταματήσει αυτή τη προπαγάνδα εναντίον του συλλόγου και να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις των φιλάθλων/οπαδών του ΠΑΟ που πρέπει καθημερινώς να ανέχονται την κόκκινη προπαγάνδα από ΠΑΝΤΟΥ, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες και Ίντερνετ.

Ακούω για παράδειγμα την προπαγάνδα για το ότι Βαρδινογιάννης και Κόκκαλης έχουν καταστρέψει το Ελληνικό Πρωτάθλημα και οτι επηρεάζουν διαιτησίες και γενικά πως λειτουργούν ποαρασκηνιακά. Εν μέρει θα συμφωνήσω γιατί αλλιως θα θεωρούμουν και γώ γραφικός. Σίγουρα και οι δυο αλλά και κάποιες φορές η ΑΕΚ έχουν μπεί στην παράγκα και έχουν επηρεάσει αρνητικά το ποδόσφαιρο με τις παρασκηνιακές τους δραστηριότητες. Αλλά ας μην ξεχνάμε οτι ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται από τους διαιτητές και γενικά κρατάνε τα ηνία στο παρασκήνιο. Αυτό έχει κυρίως να κάνει με τα λεφτά της κάθε ομάδας. Ποιός σώφρον οπαδός του ΠΑΟΚ πιστεύει οτι αν είχαν έναν Κόκκαλη πρόεδρο δεν θα ήταν σαν τον Ολυμπιακό? Παρόλα αυτά η ισοπέδωση δεν είναι σωστή. ΟΧΙ! ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ΓΑΥΡΟΣ δεν φταίνε το ίδιο για την κατάντια του Πρωταθλήματος.

Δεδομένα:
1967 - 1985
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.........8 πρωταθλήματα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.....5 πρωταθλήματα
Α.Ε.Κ. ..................4 πρωταθλήματα !!!
Π.Α.Ο.Κ. ...............2 πρωταθλήματα !!!

...1997 μέχρι σήμερα...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.........8 πρωταθλήματα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.....1 πρωτάθλημα

Α.Ε.Κ. ..................0 !!!
Π.Α.Ο.Κ. ...............0 !!

Τι άλλο να πούμε? Δεν λέω πως αξίζαμε κάθε χρονιά τον τίτλο αλλά μερικές φορές οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα.

Βλέπουμε και φέτος τον Πανόπουλο που έχει ανέβει πολύ οικονομικά να κατακρεουργεί την Λάρισα, κανείς να μην μιλάει αλλά όλοι να λένε για το πόσο ομαδάρα έχει φέτος η Ξάνθη. Ο Κόκκαλης έχει γεμίσει παραμάγαζα το Πρωτάθλημα (Καλαμαριά, Αιγάλεω, Ξάνθη, Προοδευτική) αλλά ΟΛΟΙ μιλάνε μόνο για μας και τον ΟΦΗ (μεγάλο λάθος του Βαρδινογιάννη που τη συνεχίζει αυτή τη κοροϊδία). Ο ΜΠΑΟΚ συνέχεια είναι αδικημένος αλλά όταν κέρδισε τον γαύρο με 1-2 ΚΑΝΕΙΣ δεν βγήκε την επόμενη μέρα να εξηγήσει πως την προηγούμενη μέρα ΟΛΑ τα ραδιόφωνα της Θεσ/νίκης μιλουσαν για νίκη του μπάοκ με 1-2 και μάλιστα έλεγαν πως θα προηγηθεί ο γαύρος;

Επειδή έχω ξεφύγει από το θέμα του post, θέλω να αναφερθώ στην λαχτάρα των οπαδών του μπάοκ και του γαύρου κυρίως να ξεφτιλιστούμε από την Μπαρτσελόνα αύριο στο Camp Nu. Εντάσσεται και αυτό στον γενικό κομπλεξισμό της νοοτροπίας μικρής ομάδας που έχουν όλοι αυτοί. Δεν μπορούν να χωνέψουν τις επιτυχίες του ΠΑΟ στην Ευρώπη. Ποτέ δεν μπόρεσαν. Φανταστείτε τι θα ακούγαμε εδω πάνω στον Βορρά μέχρι σήμερα αν ο Παοκ το '71 είχε πάει όχι σε τελικό αλλά σε προημιτελικό των κυπέλλων πρωταθλητριών. Αλλά φυσικά όσα δεν φτάνει η αλεπού.....Οι γαύροι φυσικά ζηλεύουν και από την πίκρα τους μιλάνε για ομάδες καφενεία (Βέρντερ, Αμβούργο, Άρσεναλ, Ρέιντζερς, Γιούβε κτλ, κτλ) ενώ αυτοί πάντα είναι άτυχοι!!!! (άτυχη η κλήρωση με Μόλντε, με Χέρενφειν, με Μακάμπι???). Ο μπάοκ μια ζωή Ουεφάκι να αποκλείεται από κάτι πεινασμένους ανατολικοευρωπαίους ενώ τη μία και μοναδική φορά που απέκλεισε την τότε πεθαμένη Άρσεναλ, ακόμα μας ζαλίζουν τον πούτσο. Καλά για το αεκάκι τι να πώ; Ισοπαλίες μια ζωή και αποκλεισμός δύο χρόνια συνεχόμενα από κάποια Ζενίτ. Αλλά φυσικά στην Ευρώπη δεν ξέρουν οτι ο Ντέμης πάει για βουλευτής. Αν πήγαινες για ευρωβουλευτής Ντέμη;

Όλοι όσοι εύχονται να ξεφτιλιστεί ο ΠΑΟ αύριο είναι μικροί στη νοοτροπία και δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγουν από την μιζέρια τους. Κάποιος θα αναρωτηθεί: "Καλά ρε φιλαράκο εσύ δεν ευχόσουν να ξεφτιλιστεί ο γαύρος με την Ρεάλ;". Απαντώ όμως οτι στα πλαίσια της "αιώνιας" αντιπαλότητας μεταξύ γαύρου-ΠΑΟ είναι λογικό μεταξύ σοβαρού και αστείου να το εύχεσαι αυτό, πιό πολύ για την καζούρα και για πειράξεις τον αντίπαλο. Αλλά το να βγαίνουν κάτι μπαόκια, κάτι χανουμάκια να μιλάνε ε, αυτό πάει πολύ. Και στην τελική αν δεν ήταν ο ΠΑΟ να μαζεύει τόσους βαθμούς για την Ελλάδα στην Ευρώπη, τώρα γαύροι, χανούμια και λοιποί μια ζωή στο Ουεφάκι θα ήταν.

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ....ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ