1 Μαρτίου 2010

ΓΕΛΟΙΟΙ ΓΑΥΡΟΜΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ

Μετά από τέτοια πούτσα χτες στο μπάσκετ (τί νομίζανε και άλλο δώρο θα τους δίναμε μετά το κυπελλάκι), οι γαύροι και μετά από το ΠΑΝΑΞΙΟ διπλό στη Ν.Σμύρνη τα μπαόκια (τα βόρεια αδέρφια των νότιων βρωμιάρηδων).....ΤΟΛΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΓΛΩΣΣΑ!

Αυτοί οι τιποτένιοι, πραγματικά ανύπαρκτοι υπάνθρωποι που ο ένας εδώ και 14 χρόνια έχει καταστρέψει το ελλ. ποδόσφαιρο και ο άλλος που κανονικά θα έπρεπε να παίζει Δ' Εθνική λόγω χρεών ΤΟΛΜΑΝΕ και βγάζουν μαιμούδες στα πρωτοσέλιδα τους. Αν είναι δυνατόν! Ποιές είναι οι μαιμούδες ρε κατεστραμμένοι; Πώς τολμάτε ρε άθλιοι γαύροι να μιλάτε για μαιμούδες ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ; Πώς τολμάτε ρε ανύπαρκτοι μπαοκτσήδες να μιλάτε κάν αφού δεν θα έπρεπε καν με τόσα χρέη (εσείς και το χανούμι) να υπάρχετε στην SuperLeague; Με χρήματα του δημοσίου κρατιέστε ρε μαλάκες και μιλάτε κιόλας; Κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι μαζί σας αλλά δεν σας αντέχω άλλο. Είστε η χειρότερη φάρα οπαδών, η ντροπή του ελλ. αθλητισμού.

Στο ρελαντί εμείς νικήσαμε τις ψευτοχουλιγκανογατούλες με ένα πέναλτι που ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και μια γκολάρα του Σισσέ και εντάξει στο μπάσκετ, ο Διαμαντίδης σάρωσε τον πελάτη, πού δηλαδή να παίζαν και οι άλλοι όπως μπορούν (καλά αυτός ο Τέπιτς τελείως άχρηστος μέχρι στιγμής).

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.