21 Μαρτίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΙΟΜΠΛΙΑ?

Γιατί γαμώ τη τρέλα μου μας ξενερώσατε πάλι; Δεν μας λυπάστε; Είναι δυνατόν πια αυτό το πράγμα; Σε 7 ώρες sold out, 60000 λαός στο ΟΑΚΑ και 100πλάσιοι άλλοι τόσοι στις τηλεοράσεις τους για να δούν τον Παναθηναικό να νικάει έναν πολύ πολύ κατώτερο γάυρο και ουσιαστικά να κλειδώνει τον τίτλο από σήμερα και να κάνει φιέστα και...και...και.....

ΑΛΛΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ-ΠΑΛΙ-ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΣΕΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ LOOSER ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ? ΩΣ ΠΟΤΕ? ΩΣ ΠΟΤΕ???????

Ο Νιόμπλιας που ΟΛΟΙ τον παινεύεται και τον αποθεώνετε σήμερα έχασε τη μπάλα από έναν Μπάντοβιτς και ένα Νινιάδη. Φοβήθηκε υπερβολικά το ματς και φυσικά ξεκίνησε το ματς με το ιερό-τέρας του ελληνικού μας ποδοσφαίρου Γιώργου Καραγκούνη μη τυχόν και παρεξηγηθεί ο τυπάρας. Εν τω μεταξύ μόλις θυμήθηκε το Νίνη, αμέσως είδαμε κάθετες μπαλιές και 2 ευκαιρίες αλλά αυτά δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει οτι ναι μεν χάσαμε ευκαιρίες, ναι μεν είχαμε δοκάρια, ναι μεν ο γαύρος ΠΑΛΙ ήταν υπερκωλόφαρδος αλλά η ιστορία γράφει 0-1 και απίστευτο ξενέρωμα. Το ματς για μένα το έχασε ο Νιόμπλιας και η γαμημένη νοοτροπία των παιχτών με το κωλοάγχος τους και τον φόβο της υπέρβασης. Πραγματικά πιστεύω πως είμαστε ικανοί μέχρι και το πρωτάθλημα να χάσουμε με τα μυαλά που κουβαλάμε και πλέον αποδεικνύεται πως η γαμημένη νοοτροπία του παλιού Παναθηναικού ακόμα δεν έχει φύγει. Και ίσως αργήσει ακόμα.

Ευχαριστούμε που μας ξενερώσατε πάλι. ΝΙΟΜΠΛΙΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ!


ΑΠΟΚΑΡΑΓΚΟΥΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!