17 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΑΣΤΕ!

Μας έχετε πρήξει τα ΑΡΧΙΔΙΑ όλοι εσείς οι αδικημένοι γαυρομπαοκτσήδες εφέτος. Πώ-πώ σφαγές που έχει κάνει ο Παναθηναικός! Πώ-πώ τί φοβερή και τρομερή πράσινη παράγκα έχουμε στήσει εφέτος. Πέρσι και πρόπερσι που ΟΡΓΙΑΖΕ ο γαύρος τόση αντίδραση δεν είδαμε εδώ στην Θεσσαλονίκη αλλά φέτος που κατόρθωσε ο παοκ να φτάσει την δεύτερη θέση, μόνο και μόνο για τον λόγο αυτό έπρεπε να το πάρει ο πάοκ. Δηλαδή όχι η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ εφέτος αλλά ο παοκ μόνο και μόνο για να μην γκρινιάζουν. Όχι φταίει ο Σπάθας, φταίει ο ένας φταίει ο άλλος. Όταν στον πρώτο γύρο ΣΦΑΖΑΝΕ τα σκουλίκια μέσα στην Τούμπα με εκείνο το 4-1 τότε όλα καλά, παοκάρα πάμε για τίτλο κτλ. Αλλά μόλις έχουμε κόντρα διαιτησία (που δεν φταίει ο Σπάθας που χάσανε αλλά όντως τους γάμησε με τις κάρτες) τότε για όλα φταίει ο Παναθηναικός, για όλα η Αθήνα και άλλα γραφικά.

Ας μου πεί κάποιος με στοιχεία πότε και πού έχει ευνοηθεί ο Παναθηναικός. Ναι πήραμε κάποια σφυρίγματα, όπως όλες οι μεγάλες ομάδες όταν παίζουν με μικρότερες, άλλωστε στο Ελλάντα είμαστε και ακόμα και ο παοκ όταν παίζει με πχ τον Πανθρακικό, άλλο ειδικό βάρος έχει ο παοκ και σίγουρα θα έχει πάρει και αυτός τα σφυρίγματα του. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι αυτή η ακραία προπαγάνδα του γαύρου που στην παγίδα της πέφτουν όλοι και φυσικά ο παοκ που έχει στα γονίδια του ούτως ή άλλως τον κομπλεξισμό και την μιζέρια.

Από το 1996 (που και τότε με πορείες Ευρώπη, νταμπλ κτλ πάλι υποτίθεται στημένο το πήραμε) μέχρι σήμερα έχουμε πάρει ΕΝΑ πρωτάθλημα μόνο που επειδή δεν είμαστε ΖΩΑ και ΑΜΥΑΛΟΙ ξέρουμε εμείς οι Παναθηναικοί ότι δεν το πήραμε επειδή ήμαστε οι καλύτεροι αλλά επειδή τότε ήμαστε οι λιγότερο χειρότεροι. Θυμίζω στην ομάδα του Σουμ εκείνη έπαιζαν τύποι σαν τον Ζουτάουτας και αν δεν ήταν ο Μανωλάκης Ολισαντέμπε δύσκολα θα το κατακτούσαμε. Φυσικά πριν την σεζόν 2004-2005 ο Παναθηναικός είχε αδικηθεί κατάφορα και το 1997-1998 (σεζόν έναρξης της παράγκας) και το 1999-2000 τότε με την ομαδάρα του Κυράστα που την επόμενη σεζόν ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ σε ένα ματς στην Λεωφόρο από τον παοκ (εκείνο το 2-1 το θυμάστε τότε που παραιτήθηκε ο Κυράστας και ήρθε ο Μαρκαριάν;). Τότε που ο Ευθυμιάδης μας έκλεψε το πρωτάθλημα μέσα στην Λεωφόρο. Και όλες αυτές τις σεζόν φαινόταν ποιά ομάδα είναι η καλύτερη από τις Ευρωπαικές μας πορείες αφού ΜΟΝΟ ο Παναθηναικός προχωρούσε κάθε σεζόν στην Ευρώπη κάνοντας όλη την μη-κομπλεξική Ελλάδα να παραμιλά. Φυσικά επειδή ξαναλέω δεν είμαστε ΖΩΑ εννοείται πως δεν αξίζαμε κάθε σεζόν τον τίτλο αλλά φυσικά και η αεκ δικαιολογείται να γκρινιάζει για κλεμμένο πρωτάθλημα.

Και πριν το 1995 και πριν τα πρωταθλήματα της αεκ αν θέλετε να πάμε πιο παλιά, πώς δικαιολογείται να φωνάζετε ρε ΜΑΛΑΚΕΣ για παντοκρατορία του Βαρδινογιάννη; Μα είναι δυνατόν όταν στην λεγόμενη παντοκρατορία πήραν πρωταθλήματα (πληθυντικός) και ο γαύρος και η αεκ, μέχρι και ο παοκ και η λάρισα; Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Φωνάζει τώρα ο παοκ για ένα γαμημένο ματς με τον άρη που ο άρης ήταν 10 φορές πιο παθιασμένος και καλύτερος επειδή λέει έβγαλε κάρτα στον Γκαρσία στο 4' και του σκίστηκε το καλσόν του βαρύμαγκα και δεν μπορούσε να παίξει ολόκληρη ομάδα επειδή έφαγε ο Μαραντόνα εεε συγνώμη ο Γκαρσία κάρτα στο 4'. Φυσικά στο εγχειρίδιο ποδοσφαίρου της παε παοκ αυτό απαγορεύεται. Και άδικη κάρτα να ήταν δεν δικαιολογείται τόση μα τόση γκρίνια. Και γιατί δηλαδή ο Σπάθας να 'έσφαξε' τον παοκ υπέρ του Παναθηναικού -ποιός ο Σπάθας έτσι που πέρσι δεν μας άφησε να κερδίσουμε στο Καραισκάκη, που ο πατέρας του ήταν μπλεγμένος στην κόκκινη παράγκα- και όχι υπέρ του γαύρου ή της άεκ. Γιατί με την αεκ παίζει μετά ο παοκ όχι με τον Παναθηναικό που μας κέρδισε κιόλας. Αν θέλαμε να σφάξουμε εμείς φέτος γιατί να μην τους σφάξουμε στην Τούμπα; Γιατί να μην σφάξουμε την Καβάλα; ΜΕ ΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΑΑΛΙ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ;

Μα με την λογική με την οποία ταίζουν χρόνια τώρα εδώ στην Θεσσαλονίκη οι προπαγανδιστές- δημοσιογράφοι τον κόσμο των τριών ομάδων της πόλης. Για όλα τα δεινά φταίει πάντα η Αθήνα και όχι το άμυαλο κεφάλι ορισμένων εδώ πάνω που τους δουλέουν ψιλό γαζί και δεν του αφήνουν να σηκώσουν κεφάλι. Τα λαμόγια που τόσα χρόνια προεδρέουν στις εδώ ΠΑΕ ο Παναθηναικός του έβαλε ή μήπως εσείς του ανεβάζετε στην εξουσία; Σε μια πόλη βέβαια που έχει νομάρχη και το χαίρεται τον Ψωμιάδη και δήμαρχο τον θρησκόληπτο Παπαγεωργόπουλο τί να περιμένεις; Και εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι, εδώ γεννήθηκα και δεν την αλλάζω για καμιά Αθήνα. Αλλά το να συγχέεις το ποδόσφαιρο με την πολιτική και γενικά με οτιδήποτε άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο είναι τραγική μαλακία.


ΔΙΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΙΕΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.