12 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!

Μην τολμήσετε σε κάνα ματς με Αστέρα ή με γαύρο να παρουσιάσετε τέτοια εικόνα γιατί σας πήρε και σας σήκωσε! Μην τολμήσετε ρεμάλια να ξαναεμφανιστείτε ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ γιατί 5 τελικοί μείνανε και δεν σας παίρνει άλλο.

Για το ματς τί να πρωτοπώ. Κλασσικός Παναθηναικός. Που μπορεί να ρίξει 3 γκολ στο Ολίμπικο και να φάει 3 γκολ στο ΟΑΚΑ από το καφενείο της Σταντάρ (γιατί εμείς δεν είμαστε γαύροι να λέμε μαλακίες, καφενείο ήταν η Σταντάρ). Ας όψεται βέβαια η γαμημένη η γαστρεντερίτιδα που εξαιτίας της έπαιξε γκολκιπερ το ΥΠΕΡΠΑΛΤΟ ο Γκαφίνοβιτς που τα 2 γκολ ήταν από δικές του μαλακίες. Δηλαδή έλεος πια με αυτές τις παπαριές. Δεν τον βλέπουν οτι δεν κάνει το λελέκι; Τραγική εμφάνιση και 80% φταίει αυτός που χάσαμε χτες. Γιατί όταν σε 15 λεπτά τρως 2 τέτοια γκολ μετά με τί ψυχολογία να παίξεις; Και αυτό φάνηκε αφού τα παλλικαράκια μας δεν μπορούσαν να δώσουν πάσα στο ένα μέτρο. Τραγικές εμφανίσεις από Ρουκάβινα, Σιμάο, Σαριέγκι, Νίνη και απελπιστικά μόνος ο Σισέ που επί 90 λεπτά βολόδερνε μόνος του και ζήτημα αν πήρε 1 μπαλιά. Μεγάλο χάλι το χτεσινό και μεγάλη απογοήτευση για τόσο κόσμο που ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα και χαρά δεν πήρε.

Πλέον στόχος το πρωτάθλημα και το κύπελλο αλλά βασικά το πρώτο. Γαμήστε Αστέρα και γαύρο και ξεχνάμε και Λιέγες και Καβάλες και όλα. Αλλά προς Θεού όχι άλλες τέτοιες εμφανίσεις που θυμίζουν εποχές Μαλεζάνι.

ΥΓ: Και όποιος θέλει να με απειλήσει ας το κάνει τουλάχιστον ονομαστικά. Άντρες είμαστε. Εγώ εδώ μέσα βρίζω ομάδες και καταστάσεις που δεν γουστάρω αλλά ποτέ δεν απείλησα κανέναν και ποτέ δεν έβρισα προσωπικά κανέναν (εκτός από μερικά ποδοσφαιρικά λαμόγια). Ψευτοχουλιγκανισμούς του πληκτρολογίου δεν πρόκειται να δεχτώ από κανέναν.