30 Μαρτίου 2010

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!

....Για πρώτη φορά θα εκμεταλλευτώ το βήμα του φίλου μου του kornass καθώς απο εδώ και πέρα η Πανάθα μας είναι δεδομένο ότι θα δεχτεί πολλές λάσπες...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ!!

Ακόμα και τον Πατακό που έκανε τόσα στη χούντα να ρωτήσεις θα αρχίζει να σου λεέι τα δικά σου για το πόσο καλά ήταν τότε, τι κατάφερε να κάνει κτλ κλτ..


Έτσι και τα φιλαράκια μας οι απόγονοι, ξεκίνησαν μετά το πέσιμο της ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, όπως και ο Πατακός, να μετράνε τα κύπελλά, τους, τα πρωταθλήματά τους και όλα αυτά για τα οποία εγώ προσωπικά γελώ, αλλά σκέφτομαι τον 5χρονο του 1995 βάζελο, που λίγα καταλάβαινε ΄τότε για το μεγαλείο της Πανάθας και μεγάλωσε ζώντας σε απολυταρχικό καθεστώς ΜΕΧΡΙ ΤΑ 20 ΤΟΥ!.


Σε αυτόν τον 5χρονο μιλώ και απευθύνομαι που πλέον είναι 20αρης...Είναι Παναθηναϊκός, έχει ακούσει, έχει διαβάσει για το μεγάλο σωματείο που υποστηρίζει, αντιλαμβάνεται ΌΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 2008 αλλά...


βλέπει τους αρουραίους να μετράνε...και να μετράνε...και να μετράνε....


ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ..!!


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΥΝΤΑΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΔΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ...


http://www.iffhs.de/?a413f0e03790c443e0f40390b41be8b01905fdcdc3bfcdc0aec70aeedb883ccb05ff1d


ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΧΟΥΛΗΔΕΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!!


ΘΥΡΑ 13 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ


THE SEAMAN