7 Μαρτίου 2010

ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Αυτές οι εμφανίσεις απέναντι σε μικρούς αντιπάλους είναι που έλειπαν τόσα χρόνια από τον Παναθηναικό. Με όρεξη και τσαμπουκά μέσα σε 9 λεπτά 3 γκολάκια στην μαζικά αμυνόμενη αστεία ομαδούλα του σκατόμυαλου ψευτομάγκα Κομπότη και άντε πίσω στην Λιβαδειά για σουβλάκια και μοσχαροκεφαλές.

Σήμερα σε όλο το ματς η ομάδα ήταν αυτή που έπρεπε. Σοβαρή, οργανωμένη με μυαλό και με πολύ όρεξη, δημιούργησε ένα σωρό ευκαιρίες και πέτυχε 3 γκολ. Τί άλλο θέλουμε δηλαδή; Απλώς εμένα θα μου άρεσε ο Νιόμπλιας να ξεκουράσει κάνα 2 παίχτες κάνοντας νωρίτερα αλλαγές όπως και να δει καλύτερα το θέμα Κατσουράνη, αφού ο άνθρωπος πλέον φαίνεται οτι δεν μπορεί ή δεν θέλει τέλος πάντων. Μιλάμε πάσα στο μισό μέτρο λάθος την έδινε και ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο αδύναμος μας κρίκος. Σίγουρα μπορεί καλύτερα και πρέπει να δούνε τί γίνεται. Μεγάλη έκπληξη επίσης ο Μαρίνος που σε κάθε παιχνίδι είναι και καλύτερος και σήμερα θύμισε κάτι από Γιούρκα (τον παλίο και όχι τον σημερινό συνταξιούχο).

+5 από τον νεκρό γαύρο (η ταφόπλακα θα μπει στις 21/3) και +2 από τον αστείο μπαοκ που πραγματικά νομίζει οτι μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Ας είναι. Δεν είναι κακό να ελπίζεις. Αλλά η αλήθεια είναι πως μέχρι το τέλος εμείς θα είμαστε πρώτοι και εμείς θα είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Είναι δεδομένο πως με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε τίποτα μα τίποτα να φοβηθούμε. Η κοιλιά έγινε με Καβάλα και δεν το κόβω να επαναλαμβάνεται.