25 Μαρτίου 2010

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ?

Τολμάνε να βγάζουν ανακοινώσεις και να πουλάνε τρέλα ποιοι; Οι αρχιπροπαγανδιστές, οι ψεύτες, οι δυνάστες του αθλητισμού μας, οι δολοφόνοι που διέλυσαν κάθε έννοια ποδοσφαίρου το 2003 στην Ριζούπολη, που πριν μερικούς μήνες έριξαν στον Τζόρβα με αεροβόλο, που οπαδοί τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ένα άτομο. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Και επιτέλους έχουμε διοίκηση που παρά τα 1000 στραβά της δεν μασάει όπως παλιά και βγάζει ανακοινώσεις φωτιά που απαντάνε στα λαμόγια του Πειραιά με τρόπο και επιχειρήματα και όχι αόριστες παπαρολογίες όπως οι γαύροι.

Είναι τραγικό και γελοίο ταυτόχρονα να μιλάνε οι γαύροι για διαιτησίες, για επεισόδια, για οτιδήποτε. Τους έχει τσούξει φέτος που τόλμησε ο Παναθηναικός να είναι πρώτος λες και απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός των αρχιλαμογιών να πρωταγωνιστήσει και μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια με την προπαγάνδα τους. Ορίστε ρε μας νικήσατε χαρείτε το και σταματήστε να μας πρήζετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Πέφτουν και στην παγίδα τους τα πρωτοξάδερφα τους εδώ στην Τούμπα και που χάσανε από την αεκ πάλι ο Παναθηναικός τους φταίει. Ό,τι να ναι στην χώρα αυτή.

Κατα τα άλλα εύκολα χτες νικήσαμε τα αδιάφορα Γιάννενα και στο δεύτερο ημίχρονο που είδα πάλι χάσαμε ένα σωρό ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να είναι άνετα 5-0. Αλλά τί τα θές. Χάρις στις ΑΡΙΣΤΕΣ επιλογές Τεν Κάτε και Αντωνίου κυρίως ο Παναθηναικός κατάντησε χτες να παίζει άμυνα με Μπίαρσμιρ δεξί μπακ (!!), Βύντρα αριστερό μπακ (!!), Καντέ και Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας. Φυσικά γιατί τραυματίστηκαν ο σούπερ αμυντικός Σαριέγκι και η σούπερ μεταγραφή των 3 αγώνων Σειταρίδης.

Το καλοκαίρι πρέπει να έρθουν τουλάχιστον 2 γαμάτα σεντερ μπακ, 2 λύσεις για τα μπακ, ένας ακόμα επιθετικός και 2 μέσοι για τα άκρα. Έτσι λέω εγώ. Εσείς;